Tehokoulutus: Varaudu whistleblowing-direktiivin vaatimuksiin | striimi

Ilmoittaudu tästä

Aika: 26.4.2021 klo 9:00 - 10:30
Paikka: omalta koneelta
Ilmoittaudu viimeistään 24.4.2021
Kouluttaja: Ville Kajala ja Miikka Karimo
Kenelle Yli 50 hengen yrityksille ja julkisen sektorin organisaatioille

Muistuta ilmoittautumisen päättymisestä Tästä saat kalenterisi muistuttamaan ilmoittautumisesta pari päivää ennen määräaikaa. Huomaa, että ilmoittautumismuistutuksen lisääminen omaan kalenteriin ei toimi ilmoittautumisena meille.

Joulukuusta 2021 alkaen EU:n whistleblowing-direktiivi tuo uusia vaatimuksia vähintään 50 hengen yrityksille ja julkisen sektorin organisaatioille. Näiden organisaatioiden on otettava käyttöön epäiltyjen väärinkäytösten ilmoitus- eli whistleblowing-kanava. Lisäksi direktiivi edellyttää selkeitä toimintatapoja, joilla suojellaan väärinkäytöksistä ilmoittavia työntekijöitä.

Tehokoulutuksessa perehdyt direktiivin sisältöön ja whistleblowing-ilmoitusten käsittelyprosessin vaiheisiin. Saat myös vinkkejä whistleblowing-kanavan perustamiseen tai hankintaan liittyen.

Tilaisuuden kouluttajina toimivat johtava asiantuntija Ville Kajala Keskuskauppakamarista ja Managing Director Miikka Karimo EXSE Oy:stä.

Ilmoittauduthan 24.3. mennessä tästä tai amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537.

Sisältö

9.00  Whistleblowing-direktiivin sisältö ja uudet vaatimukset

johtava asiantuntija Ville Kajala, Keskuskauppakamari

9.45 Whistleblowing-ilmoitusten käsittely ja jatkotoimet

Whistleblowing-kanavan perustaminen tai hankinta – mitä kannattaa huomioida?

Managing Director Miikka Karimo, EXSE Oy

10.30 Koulutus päättyy

Oikeudet muutoksiin:
Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen järjestämisen ehtona on koulutuskohtaisen vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen.

STRIIMIN OHJE

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat tilaisuutta edeltävänä päivänä sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Striimiin osallistuminen on samanhintainen kuin osallistuminen paikan päällä. Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360.

Hinta

Jäsenetuhinta 220,00 € +alv 24 %
Normaalihinta 320,00 € +alv 24 %

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.
Kauppakamarien jäsenorganisaatioiden henkilöstö osallistuu koulutuksiin aina edullisimmalla jäsenetuhinnalla. Hyödynnä myös pysyvä määräalennuksemme, ilmoita 5 – maksa 4!

Miikka Karimo, Managing Director,  EXSE Oy ja Ville Kajala, Johtava asiantuntija, Keskuskauppakamari

Miikka Karimo, Managing Director, EXSE Oy ja Ville Kajala, Johtava asiantuntija, Keskuskauppakamari

 

 

Peruutusehto