Tehokoulutus: Työntekijöiden kilpailukieltosopimukset ja tulevat lakimuutokset | striimi

Aika: 5.5.2021 klo 9:00 - 10:15
Ilmoittaudu viimeistään 3.5.2021
Kouluttaja: Kati Mattinen, lakimies, Helsingin seudun kauppakamari

Kilpailukieltosopimuksia koskevaan lainsäädäntöön on tulossa työnantajan korvausvelvollisuutta koskevia muutoksia. Lakiuudistus tulee voimaan 1.1.2022.

Tehokoulutuksen aikana käydään läpi, milloin kilpailukieltosopimuksen voi tehdä ja millaisin ehdoin, millaisia muutoksia lakiin on ehdotettu ja mitä on muutoksen taustalla.

Tehokoulutuksessa kuulet,

• milloin kilpailukieltosopimuksen voi tehdä ja millaisin ehdoin
  • millaisia muutoksia lakiin on ehdotettu
  • mitä on muutoksen taustalla.

Asiantuntija:
Lakimies Kati Mattinen, Helsingin seudun kauppakamari

Ilmoittauduthan 3.5. mennessä tästä tai amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537.

8.50 Yhteyden avaaminen

9.00 Työntekijöiden kilpailukieltosopimukset ja tulevat lakimuutokset

• Kilpailukieltosopimusten ehdot ja edellytykset
  • Lakimuutosten taustaa
  • Ehdotettu korvaus kilpailunrajoitusajalta

Lakimies Kati Mattinen, Helsingin seudun kauppakamari

10.15 Tilaisuus päättyy

STRIIMIN OHJE

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat neljä (4) päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Striimiin osallistuminen on samanhintainen kuin osallistuminen paikan päällä. Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360.

Jäsenetuhinta 220,00 € +alv 24 %
Normaalihinta 320,00 € +alv 24 %

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.

Kati Mattinen Lakimies, VT Helsingin seudun kauppakamari

Kati Mattinen toimii Helsingin seudun kauppakamarin lakimiehenä. Hän on työoikeuden ja palkkahallinnon asiantuntija ja pidetty kouluttaja. Lisäksi Mattinen on yksi KauppakamariTiedon Palkanlaskenta- ja Työsuhde-teoksen kirjoittajista.

”Kati on huippuhyvä kouluttaja ja huippu myös neuvontapalvelun puolella. Aina saa apua ja vastaukset ovat selkeitä. Myös koulutustyyli on selkeä ja ymmärrettävä!”