Tehokoulutus: Työntekijöiden kilpailukieltosopimukset ja tulevat lakimuutokset |striimi

Ilmoittaudu täältä

Aika: 9.11.2021 klo 8:50 - 10:15
Ilmoittaudu viimeistään 8.11.2021
Kouluttaja: lakimies Kati Mattinen Helsingin seudun kauppakamari

Kilpailukieltosopimuksia koskevaan lainsäädäntöön on tulossa työnantajan korvausvelvollisuutta koskevia muutoksia. Lakiuudistus tulee voimaan 1.1.2022.

Tehokoulutuksessa kuulet,

• milloin kilpailukieltosopimuksen voi tehdä ja millaisin ehdoin
  • millaisia muutoksia lakiin on ehdotettu
  • mitä on muutoksen taustalla.

8.50 Yhteyden avaaminen

9.00 Työntekijöiden kilpailukieltosopimukset ja tulevat lakimuutokset

• Kilpailukieltosopimusten ehdot ja edellytykset
  • Lakimuutosten taustaa
  • Ehdotettu korvaus kilpailunrajoitusajalta

Lakimies Kati Mattinen, Helsingin seudun kauppakamari

10.15 Tilaisuus päättyy

Huom!

Olemme ottaneet käyttöön uuden kauppakamarikaupan ja kaikki tilaisuudet ja koulutukset menevät ostoskorin kautta. Kannustamme tekemään henkilökohtaisen rekisteröinnin, jolloin maksullisissa koulutuksissa saat heti jäsenetuhinnan ja ilmoittautuminen on vaivattomampaa.

Autamme mielellämme, otathan yhteyttä ep@kauppakamari.fi, (06) 429 8100

Jäsenetuhinta 220,00 € +alv 24 %
Normaalihinta 320,00 € +alv 24 %

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.
Kauppakamarien jäsenorganisaatioiden henkilöstö osallistuu koulutuksiin aina edullisimmalla jäsenetuhinnalla.

Jäsenetuhinta 510,00 € +alv 24 %
Normaalihinta 620,00 € +alv 24 %

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.

Mikäli striimiin osallistuu useampi henkilö samasta organisaatiosta, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun:
asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai soita 09 2286 0360.

lakimies VT Kati Mattinen, Helsingin seudun kauppakamari

Kati Mattinen toimii Helsingin seudun kauppakamarin lakimiehenä. Hän on työoikeuden ja palkkahallinnon asiantuntija ja pidetty kouluttaja. Lisäksi Mattinen on yksi KauppakamariTiedon Palkanlaskenta- ja Työsuhde-teoksen kirjoittajista.
’Kati on huippuhyvä kouluttaja ja huippu myös neuvontapalvelun puolella. Aina saa apua ja vastaukset ovat selkeitä. Myös koulutustyyli on selkeä ja ymmärrettävä!’

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään viikko (1) viikkoa ennen tilaisuutta. 7-5 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 2 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Koulutuksen toteuttamisen ehtona on riittävä osallistujamäärä.