Tehokoulutus: Työnjohto-oikeus etätyössä | striimi

Paikka: Omalta koneelta
Ilmoittaudu viimeistään 11.10.2021
Kouluttaja: Lakimies Reetta Riihimäki, Helsingin seudun kauppakamari

Työnjohto-oikeuden käyttämisen merkitys korostuu, kun työtä tehdään etupäässä tai kokonaan etätyönä. Työnantaja ei pysty koko ajan tarkkailemaan työn sujumista ja työntekijällä voi olla haasteita työnteossa. Myös työajan seuranta ja työntekijän poissaolot voivat aiheuttaa työnantajalle päänvaivaa.

Tässä tehokoulutuksessa käydään läpi muutamia keskeisiä etätyöhön liittyviä kysymyksiä työnjohto-oikeuden käyttämisen näkökulmasta.

Asiantuntija:
Lakimies Reetta Riihimäki, Helsingin seudun kauppakamari

Ohjelmassa:

Työnjohto-oikeus

• perusta, sisältö, rajat

Työnjohto-oikeuden käyttäminen etätyössä

• työnteon johtaminen ja valvominen
  • työajan seuranta
  • työkyvyttömyys ja muut työntekijän poissaolotilanteet

Huom. Olemme ottaneet käyttöön uuden kauppakamarikaupan. Kaikki tilaisuudet ja koulutukset menevät ostoskorin kautta. Kannustamme tekemään henkilökohtaisen rekisteröinnin, jolloin maksullisissa koulutuksissa saatte heti jäsenetuhinnan ja ilmoittautuminen on vaivattomampaa.

Autamme mielellämme, otathan yhteyttä ep@kauppakamari.fi, (06) 429 8100

Jäsenetuhinta 220€ + alv 24%
Normaalihinta 320€ + alv 24%

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.

Kun ilmoitat useamman kuin yhden osallistujan striimiin, ensimmäinen osallistuja maksaa koko hinnan ja kaikki seuraavat osallistujat -50%. Jokainen osallistuja saa linkin striimin katsomiseen ja voi osallistua koulutukseen mistä haluaa. Ryhmän voit ilmoittaa: asiakaspalvelu@kauppakamarinkoulutus.fi tai soita 09 2286 0360

Yhteyden avaaminen

Työnjohto-oikeus

• perusta, sisältö, rajat

Työnjohto-oikeuden käyttäminen etätyössä

• työnteon johtaminen ja valvominen
  • työajan seuranta
  • työkyvyttömyys ja muut työntekijän poissaolotilanteet

Lakimies Reetta Riihimäki, Helsingin seudun kauppakamari

Tilaisuus päättyy

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään viikko (1) viikkoa ennen tilaisuutta. 7-5 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 2 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Koulutuksen toteuttamisen ehtona on riittävä osallistujamäärä.