Tehokoulutus: Työnantajan vastuu työntekijöiden terveydestä ja hyvinvoinnista | striimi

Ilmoittaudu täällä

Aika: 7.10.2021 klo 8:55 - 10:30
Paikka: Omalta koneelta
Ilmoittaudu viimeistään 6.10.2021
Kouluttaja: Lakimies Reetta Riihimäki, Helsingin seudun kauppakamari

Työnantajalla on velvollisuus huolehtia työntekijöiden työturvallisuudesta ja suojata työntekijöitä terveydellisiltä vaaroilta työssä. Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuuslakien syrjinnän kiellot edellyttävät työntekijöiden syrjimätöntä kohtelua. Lisäksi samassa asemassa olevia työntekijöitä on kohdeltava tasapuolisesti. Tässä tehokoulutuksessa käydään läpi edellä mainittuna työntekijöiden hyvinvointiin liittyviä työnantajavelvoitteita.

Asiantuntija:
Lakimies Reetta Riihimäki, Helsingin seudun kauppakamari

Striimin ohjeet

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Jäsenetuhinta 220€ + alv 24%
Normaalihinta 320€ + alv 24%

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.

Yhteyden avaaminen

Työympäristö

• työturvallisuuslaki
  • työsuojelun yhteistoiminta