Tehokoulutus: Perhevapaat ja perhevapaauudistus | striimi

Ilmoittaudu viimeistään 7.3.2021
Kouluttaja: Kati Mattinen Lakimies, VT Helsingin seudun kauppakamari
Kenelle Työnantajille ja HR-henkilöille

Tässä käytännönläheisessä tehokoulutuksessa saat tiiviin katsauksen siitä, mitä jokaisen työnantajan täytyy tietää perhevapaista.

Kuulet muun muassa

• mihin työnantajalla ja työntekijällä on oikeus, mitkä ovat osapuolten velvollisuudet?
  • millaiset kysymykset työnantajia perhevapaissa usein askarruttavat?
  • millaisia muutoksia suunniteltu perhevapaauudistus tuo tullessaan?

Asiantuntija:
Lakimies Kati Mattinen, Helsingin seudun kauppakamari

Ilmoittaudu 7.3. mennessä tästä tai amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537
Lisätiedot: palvelupäällikkö Heidi Sikkilä, heidi.sikkila(at)kauppakamari.fi, p. 0400 568 900

8.50 Yhteyden avaaminen

9.00 Perhevapaat ja perhevapaauudistus

• eri perhevapaat
    • työnantajan ja työntekijän oikeudet ja velvollisuudet
  • vuosiloman pitäminen
  • työsuhdeturva
  • perhevapaauudistuksesta

Lakimies Kati Mattinen, Helsingin seudun kauppakamari

10.30 Tilaisuus päättyy

STRIIMIN OHJE

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Striimiin osallistuminen on samanhintainen kuin osallistuminen paikan päällä. Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360.

Jäsenetuhinta 230,00 € +alv 24 %
Normaalihinta 330,00 € +alv 24 %

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.

Kati Mattinen Lakimies, VT Helsingin seudun kauppakamari

Kati Mattinen toimii Helsingin seudun kauppakamarin lakimiehenä. Hän on työoikeuden ja palkkahallinnon asiantuntija ja pidetty kouluttaja. Lisäksi Mattinen on yksi KauppakamariTiedon Palkanlaskenta- ja Työsuhde-teoksen kirjoittajista.

”Kati on huippuhyvä kouluttaja ja huippu myös neuvontapalvelun puolella. Aina saa apua ja vastaukset ovat selkeitä. Myös koulutustyyli on selkeä ja ymmärrettävä!”