STRIIMI/ Mitä työnantajan tulee tietää etätyöstä?

Ilmoittaudu

Aika: 1.4.2020 klo 10:00 - 11:15
Paikka: omalta koneelta

Työpaikoilla ollaan uuden tilanteen edessä koska koronaviruksen levitessä työntekijät ovat siirtyneet tekemään työtä etänä. Etätyö-tehokoulutuksessa saat vastauksen muun ohella seuraaviin kysymyksiin:

  • mitä pitää ottaa huomioon etätyöhön siirryttäessä?
  • minkälaisia ohjeistuksia etätyöstä tulisi laatia?
  • mistä asioista etätyösopimuksessa kannattaa sopia?
  • miten työnantaja täyttää työturvallisuusvelvoitteensa etätyössä?

Striimin ohjeet
Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat neljä (4) päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen. Suoran lähetyksen aikana etäyhteyden kautta ei voi esittää kysymyksiä.

Striimiin osallistuminen on samanhintainen kuin osallistuminen paikan päällä. Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360.

Näin ilmoittaudut striimiin:
Ilmoittaudu koulutukseen ja siirry ostoskoriin. Valitse striimi-vaihtoehto täyttäessäsi osallistujan tiedot. Muista valita kauppakamarijäsenyytesi alasvetovalikosta.

Sisältö

9.50 Yhteyden avaus

10.00 Mitä työnantajan pitää tietää etätyöstä?

  • johdanto
  • etätyön johtaminen
  • etätyöstä sopiminen ja hyvät käytännöt
  • työturvallisuusvelvoitteet etätyössä
  • tapaturmien torjunta ja vakuutusturva

11.15 Tilaisuus päättyy

Hinta

Jäsenetuhinta 250,00 € (+alv 24 %, 60,00 €)
Hinta 350,00 € (+alv 24 %, 84,00 €)

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella sähköinen koulutusmateriaali.

 Lakimies Alexa Kavasto, AK Law Oy

Lakimies Alexa Kavasto, AK Law Oy

Alexa Kavasto on työoikeuteen erikoistunut lakimies, joka toimii tällä hetkellä oikeustieteellisessä tiedekunnassa väitöskirjatutkijana. Kavasto on toiminut useamman vuoden ajan asianajotoimistossa työoikeuteen erikoistuneena lakimiehenä. Kavasto on kirjoittanut useita työoikeudellisia julkaisuja ja pitänyt lukuisia suosittuja työoikeuden alaan liittyviä koulutustilaisuuksia.

Peruutusehto

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään viikko (1) viikkoa ennen tilaisuutta. 7-5 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 2 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Koulutuksen toteuttamisen ehtona on riittävä osallistujamäärä.