Tehokoulutus: Kausityölaki muuttuu 17.6.2021 | striimi

Ilmoittaudu viimeistään 23.5.2021
Kouluttaja: Lakimies Joanna Ahokanto, Helsingin seudun kauppakamari
Kenelle Työnantajille ja HR-henkilöille

Koulutuksessa käydään läpi kausityölakiin tulevia muutoksia, jotka astuvat voimaan 17.6.2021. Lisäksi keskitytään käytännönläheisesti miten muutokset vaikuttavat kausityöntekijöiden työsuhteeseen ja työnantajan yhteistyövelvollisuuteen.

Saat hyvän yleiskatsauksen siitä, kuka on kausityöntekijä, miten korona-aika tulee ottaa huomioon, mitkä asiat lakimuutoksen myötä muuttuvat ja miten tämä vaikuttaa työnantajan velvoitteisiin työsuhteessa.

Asiantuntija:
Lakimies Joanna Ahokanto, Helsingin seudun kauppakamari

Ilmoittauduthan 23.5. mennessä tästä tai amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537
Lisätiedot: palvelupäällikkö Heidi Sikkilä, heidi.sikkila(at)kauppakamari.fi, p. 0400 568 900

8.50 Etäyhteyden avaaminen

9.00 Kausityölaki muuttuu 17.6.2021

• Lakimuutoksen syyt ja vaikutukset
  • Milloin kyseessä on kausityöntekijä?
  • Voimaantulevat muutokset
  • Muutosten voimassaolo ja siirtymäaika

Lakimies Joanna Ahokanto, Helsingin seudun kauppakamari

10.30 Tilaisuus päättyy

STRIIMIN OHJE

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä sähköpostiosoitteeseen:
asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi

Jäsenetuhinta 220,00 € +alv 24 %
Normaalihinta 320,00 € +alv 24 %

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.

Joanna Ahokanto lakimies Helsingin seudun kauppakamari