Tehokoulutus: Ajankohtaista Brexitistä | striimi

Aika: 9.4.2021 klo 9:00 - 10:30
Ilmoittaudu viimeistään 7.4.2021
Kouluttaja: Ville Raevuori, DB Schenker Oy ja Jukka Säikkälä, Helsingin seudun kauppakamari
Kenelle Vienti- tai tuontikauppaa Iso-Britannian kanssa käyville

Tervetuloa kuulemaan ajankohtainen tieto EU:n ja Ison-Britannian kauppa- ja yhteistyösopimuksesta ja käytännön toimista.

Jos yrityksesi käy vienti- tai tuontikauppaa Iso-Britannian kanssa tai toimittajasi käyttää isobritannialaisia yhteistyökumppaneita, kannattaa osallistua tähän tilaisuuteen.

Ilmoittauduthan 7.4. mennessä tästä tai amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537.

Lisätiedot
palvelupäällikkö Heidi Sikkilä p. 0400 568 900, heidi.sikkila(at)kauppakamari.fi

EU:n ja Ison-Britannian kauppa- ja yhteistyösopimus ja etuuskohteluun liittyvät alkuperäselvitykset, uudet asiakirjavaatimukset, tuotekohtaiset todistusvaatimukset jne.

vientiasiantuntija Jukka Säikkälä Helsingin seudun kauppakamari

Kuinka logistiikka on EU:n ja Britannian välillä toiminut brexitin jälkeen. Käytännön esimerkkejä ongelmista, viivästyksistä mitä Ison-Britannian puolella on koettu ja vinkkejä kuinka näihin ongelmatilanteisiin voisi varautua.

Custom Manager, Ville Raevuori, Schenker Oy

Tilaisuuden lopuksi on varattu aikaa kysymyksille!

STRIIMIN OHJE

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Striimiin osallistuminen on samanhintainen kuin osallistuminen paikan päällä. Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360.

Jäsenetuhinta 220,00 € +alv 24 %
Normaalihinta 320,00 € +alv 24 %

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.

8.55 Yhteyden avaaminen
9.00 koulutus alkaa
10.15 Aikaa kysymyksille
10.30 Tilaisuus päättyy

Ville Raevuori
Tulliasioiden päällikkö, tullausasiantuntija
DB Schenker Oy

Raevuorella on 30 vuoden työkokemus huolinta- ja logistiikka-alalta eri tehtävissä. Hän on hoitanut esimies- ja asiantuntijatehtäviä DB Schenkerillä viimeiset 16 vuotta. Raevuori on toiminut tulli- ja tullausasiantuntijana vuosina 2008–2013 yhdessä muiden yrityksen asiantuntijoiden kanssa. Vuoden 2014 alusta hänen vastuullaan on ollut koko DB Schenkerin tulliyhteistyö ja -asiointi. Ennen vuotta 2008 hän toimi Baltian, Itä-Euroopan ja Venäjän liikenteiden esimiestehtävissä.

Jukka Säikkälä
Asiantuntija, ulkomaankaupan määräykset