Tehokasta ajanhallintaa -verkkokoulutus

Lisää ostoskoriin

Ajanhallinnan verkkokoulutus tarjoaa peruskoulutuksen koko henkilöstölle motivoivana ja interaktiivisena verkkokurssina. Koulutuksen päätavoite on se, että osallistuja oppii tunnistamaan oman työnsä, työtapansa sekä työtä mahdollisesti vaikeuttavat aikavarkaat. Koulutuksessa annetaan käytännön vinkkejä ja ohjeita työn tehostamiseen. Verkkokurssin tunnukset ovat voimassa 6 kuukautta.

Ajanhallinnan verkkokoulutuksen voi suorittaa haluamanaan ajankohtana ja siihen voi palata myöhemmin. Koko koulutuksen läpikäyntiin menee aikaa noin yksi tunti. Koulutus alkaa oman ajankäytön hallinnan -testillä. Tämän jälkeen pääsee tutustumaan lukuaineistoon, videokirjastoon ja tekemään tehtäviä sekä nitistämään aikavarkaita. Koulutuksen lopussa voi tehdä itselleen kehittämissuunnitelman.

Tehosta ajanhallintaa -verkkokoulutuksen sisältö:
1. Oman ajankäytön hallinnan -kysely
2. Ajankäytön hallinnan -lukuaineisto, tehtävät ja videokirjasto
3. Oma kehittämissuunnitelmani

Yhteistyökumppani Faros & Com Oy

Tehokasta ajanhallintaa -verkkokurssi

 

Hinta

Jäsenetuhinta 100 €, hinta 150 €.

Hintaan lisätään alv 24%.

Peruutusehto

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään viikko (1) viikkoa ennen tilaisuutta. 7-5 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 2 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Koulutuksen toteuttamisen ehtona on riittävä osallistujamäärä.