WEBINAARI: Teams ja tiimien hallinta

Paikka: Omalta koneelta
Ilmoittaudu viimeistään 9.4.2020
Kouluttaja: Erkki Renvall, Wistec Training Oy
Kenelle Heille, jotka toimivat tiimiensä omistajina tai haluavat ryhtyä sellaisiksi

Teamsin tiimillä pitää olla joku ylläpitämässä sitä ja tämä kurssi tekee sinusta tuon henkilön. Koulutuksessa opit luomaan tiimejä, määrittämään tiimin jäsenet ja hallinnoimaan tiimin asetuksia. Opit myös miten tiimille luodaan kanavia ja välilehtiä ja miten tiimin asetuksia määritetään.

Koulutus on tarkoitettu niille jotka toimivat tiimiensä omistajina tai haluavat ryhtyä sellaisiksi. Koulutus edellyttää Teamsin perusteiden hallintaa.

Koulutuksessa käytetään Teams-sovelluksen uusinta versiota.

Ilmoittauduthan 9.4. mennessä: www.lyyti.in/teamsjatiimit
tai tai amanda.peltola(at)kauppakamari.fi p. 040 533 8537.

Koulutus järjestetään yhdessä Oulun kauppakamarin kanssa.

Webinaarin ohjeet
Saat ennen tilaisuutta kalenterikutsun, millä osallistua Teams:n kautta pidettävään koulutukseen. Osallistu omalta koneeltasi. Tarvitset vain nettiyhteyden ja kuulokkeet. Webinaari toteutetaan livenä, voit esittää kysymyksiä sekä osallistua keskusteluun.

Teamsin edistyneet ominaisuudet
– Miten Teams ja SharePoint liittyvät toisiinsa
– Tiimin SharePoint-sivulle pääsy
– SharePointin toiminnot joita et löydä Teamsistä

Tiimien luominen ja määrittely
– Uuden tiimin luominen
– Vapaasti liityttävä vai yksityinen tiimi
– Tiimin luominen Office 365-ryhmästä
– Tiimin luominen toisen tiimin perusteella
– Käyttäjien lisääminen ja omistajaksi määritys tiimin luonnin aikana

Tiimin hallinta
– Tiimin perustietojen muuttaminen ja päivitys
– Tiimin asetuksiin pääsy
– Tiimin profiilikuvan määrittely
– Tiimin jäsenten ja vieraiden käyttöoikeudet
– Tiimin toimintojen rajoittaminen

Tiimin jäsenet
– Jäsenten lisääminen tiimiin tai tiimistä poistaminen
– Omistajaksi ylentäminen
– Liittymiskoodin luominen tiimille

Tiimin kanavat
– Uusien kanavien luominen tiimille
– Kanavien poistaminen ja palauttaminen
– Mistä löydät poistetun kanavan tiedostot

Välilehdet
– Välilehtien luominen tiimille
– Perusvälilehdet: tiedostot ja www-sivut
– Sovelluksia välilehdiksi: Planner, Forms ja Wiki
– SharePoint-sisältö näkyviin välilehtenä: sivustot ja tiedostokirjastot
– Kolmansien osapuolten sovellukset välilehdiksi

Sovellukset ja botit
– Miten asennat tiimille uusia sovelluksia tai botteja
– Botin käyttö kanavalla
– Ilmoitukset kanavalle liittimillä
– Sovellusten, bottien ja liittimien käytöstä poistaminen

Tervetuloa!

Osallistuminen päivän molempiin koulutuksiin (aamupäivällä Microsoft Teams peruskäyttäjälle):
jäsenetuhinta 390€ - hinta 550 €

Osallistuminen puolen päivän koulutukseen:
jäsenetuhinta 240€ - hinta 340€

Hintoihin lisätään alv 24%. Hinnat sisältävät materiaalin. Muutokset mahdollisia.
Koulutuksen järjestämisen ehtona on koulutuskohtaisen vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen.

Erkki Renvall, Wistec Training Oy

Erkillä on 25 vuoden kokemus sekä Microsoftin että Adoben ohjelmistojen koulutuksesta. Hän on erikoistunut Excelin edistyneempien ominaisuuksien sekä Excel-ohjelmoinnin kouluttamisen lisäksi yritysten raportoinnin kehittämiseen Excelillä ja Power BI -sovelluksella.
Erkiltä löytyy Excelin lisäksi laajaa osaamista ja kokemusta aina Wordin peruskursseista MsProject- ja MsVisio –ohjelmien jatkotason koulutuksiin sekä Photoshop-, InDesign- ja Illustrator –kursseihin. Hänellä on kokemusta myös SQL-kyselykielen, XML-kielen, tietokantasuunnittelun ja tietoturvakysymysten kouluttamisesta.