Taloushallintoa esimiehille, asiantuntijoille ja johdolle

Aika: 18.2.2020 klo 8:45 - 16:00
Paikka: Sokos hotel Lakeus, kokoustila Aakee kakkonen, Torikatu 2, 60100 Seinäjoki
Ilmoittaudu viimeistään 10.2.2020
Kouluttaja: Teija Kerbs
Kenelle asian­tun­ti­joille, projek­ti­pääl­li­köt, tiimin­ve­tä­jät

Käytännönläheinen koulutus antaa kokonaiskuvan yrityksen taloushallinnosta. Vahvista osaamistasi taloudellisesta näkökulmasta osallistumalla helposti ymmärrettävään koulutukseen!

Kenelle
Koulutus on suun­ni­teltu erityi­sesti asian­tun­ti­joille, projek­ti­pääl­li­köille ja tiimin­ve­tä­jille, markkinoinnin johdolle, esimiehille sekä yrityksen johdolle, jotka haluavat vahvistaa talous­hal­linnon perus­teiden osaa­mistaan, mutta eivät tee päätyökseen talous­hal­linnon tehtäviä. Koulutus ei edellytä aiempaa talous­hal­linnon osaa­mista.

Ilmoita 5, maksa 4!

Ilmoittauduthan 10.2. mennessä tästä tai amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537
Lisätiedot: palvelupäällikkö Heidi Sikkilä, heidi.sikkila(at)kauppakamari.fi, p. 0400 568 900

Kirjanpidon perusteet

• Yleiskuva tuloslaskelman ja taseen sisällöstä
  • Liitetiedot tilinpäätöksessä
  • Budjetointi vs toteutunut
  • Yleiskuva investointilaskelmista

Koulu­tukseen osal­lis­tu­minen ei edellytä aiempaa talous­hal­linnon koulu­tusta.

jäsenetuhinta 365 € + alv 24 %
normaalihinta 550 € + alv 24 %

alustava ohjelma

8.45 Ilmoittautuminen ja aamukahvi
9.00 Tilaisuuden avaus
11.30 lounas
14.00 iltapäiväkahvi
16.00 koulutus päättyy

Ilmoittauduin juuri - lisää sähköiseen kalenteriini
Tästä voit ilmoittauduttuasi lisätä ajankohdan ja sisällön kalenteriisi. Huomaa, että omaan kalenteriin lisääminen ei toimi ilmoittautumisena meille. Ilmoittautuminen tapahtuu aina oheisella lomakkeella.

kirjanpidon asiantuntija Teija Kerbs, Helsingin seudun kauppakamari

Teija Kerbs toimii kirjanpidon asiantuntijana Helsingin seudun kauppakamarissa. Jäsenyrityksille annettavan neuvonnan lisäksi Kerbsin tehtäviin kuuluu asiakkaiden koulutus taloushallinnon eri osa-alueilla. Kerbs on työskennellyt pitkään erityyppisten yritysten taloushallinnon parissa ja hänellä on monipuolinen kokemus taloushallinnon eri osa-alueista.

Osallistumisen voi peruuttaa maksutta ennen ilmoittautumisajan  päättymistä. Viikkoa ennen perutuista kurssipaikoista perimme 50 % osallistumismaksusta. Kolmea päivää ennen tilaisuutta tai myöhemmin tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Ilmoittautumisen voi perua maksutta toimittamalla meille sairaslomatodistuksen. Esteen sattuessa ilmoittautuneen henkilön tilalle voi tulla toinen. Lisätietoa ilmoittautumiseen