Taloushallinnossa huomioitavat alv- ja tuloverosäännökset | striimi

Ilmoittaudu täällä

Aika: 23.9.2021 klo 8:45 - 16:00
Paikka: Omalta koneelta
Ilmoittaudu viimeistään 22.9.2021
Kouluttaja: Helsingin seudun kauppakamarin veroasiantuntija Jukka Koivumäki

Tiedätkö, miten pystyt ottamaan huomioon verotuksen näkökohdat kuitenkaan unohtamatta sitä, että kirjanpidon tekemistä säätää enimmäkseen kirjanpitolaki?

Helsingin seudun kauppakamarin Taloushallinnossa huomioitavat alv- ja tuloverosäännökset -koulutuksessa käydään läpi yleisimmät kirjanpidossa esiin tulevat verotuksen aiheuttamat ongelmakohdat. Kirjanpidon ja verotuksen säännökset poikkeavat osittain toisistaan ja kirjanpitoa tehtäessä tulee aina ottaa kantaa tuloverotuksen ja arvonlisäverotuksen kysymyksiin.

Tervetuloa koulutukseen!

Ohjelmassa:

• Tuloverotuksen vaikutukset kirjanpidossa
  • Edustusmenot ja henkilöstökulut verotuksessa
  • Arvonlisäverotuksen vaikutukset kirjanpidossa

Asiantuntijana koulutuksessa toimii Helsingin seudun kauppakamarin veroasiantuntija Jukka Koivumäki.

STRIIMIN OHJE

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat tilaisuutta edeltävänä päivänä sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä sähköpostiosoitteeseen asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi

Jäsenetuhinta 495€ + alv 24%
Normaalihinta 695€ + alv 24%

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.

Tuloverotuksen vaikutukset kirjanpidossa

• Tositteen tietosisältö
  • Verovapaat tulot
  • Vähennyskelvottomat menot
  • Tulolähteiden vaikutus

Edustusmenot ja henkilöstöedut verotuksessa

• Edustuskulut / vähennyskelpoiset kulut
  • Yleisimmät henkilöstöedut verotuksessa

Arvonlisäverotuksen vaikutukset kirjanpidossa

• Arvonlisäveron perusperiaatteet
  • Vähennyskelvottomat menot
  • Kiinteistön käyttöoikeuden luovutuksen verotus
  • Yhteisökauppa, vienti ja tuonti
  • Kansainvälinen palvelumyynti
  • Tositteille asetetut vaatimukset
  • Viranomaisraportointi

Tilaisuus päättyy

Helsingin seudun kauppakamarin veroasiantuntija Jukka Koivumäki

Hall. maist. Jukka Koivumäki toimii Helsingin seudun kauppakamarin veroasiantuntijana. Hän on vuoden 2012 alusta lähtien KauppakamariTiedon Vero-teoksen kirjoittaja. Hänellä on pitkä kokemus tilitoimistoalalta ja verohallinnosta.