Suhdannevaihtelut ja taloudellisten riskien hallinta epävarmoina aikoina | striimi

Aika: 17.11.2021 klo 9:15 - 12:30
Ilmoittaudu viimeistään 16.11.2021
Kouluttaja: Toivo Koski
Kenelle yrityksen johto, yrittäjät, toimitusjohtajat

Riskienhallinnan merkitys liiketoiminnan ohjauksessa korostuu taloudellisesti epävarmoina ja epävakaina aikoina.

Liiketoiminnan ohjauksessa on varauduttava siihen, että toimintaympäristön muutokset saattavat heijastua liiketoimintaan hyvinkin nopeasti. Riskienhallinnalla on keskeinen rooli odotettuihin ja odottamattomiin muutoksiin varautumisessa.

Helsingin seudun kauppakamarin valmennuksessa käydään läpi liike-, rahoitus- ja likviditeettiriskejä sekä niiden hallintaa.

Tervetuloa mukaan!

Osallistujat ovat palautteissaan maininneet mm:

• Erinomaista asiantuntemusta ja rento meininki, 10+!
  • Parasta: Toivo Kosken kova tieto & taito ja erinomainen esitystapa!
  • En olisi uskonut miten mielenkiintoista yrityksen tilinpäätöksestä saakaan – ennen tätä esitystä.
  • Innostus asiaan loisti esiintymisestä! Upeasti yksinkertaistettu, esimerkit hyviä!
  • Tosi hyvä ja kompakti esitys. Siinä näkyi asiantuntijuus.
  • Erinomainen koulutussessio! Selkeä kokonaisuus ja sopivasti osallistavaa tekemistä
  • Poikkeuksellisen kiinnostava kouluttaja
  • Huikea alansa osaaja, joka osasi siirtää esiintymisellään osaamisen myös kuulijoille.
  • Erittäin antoisa kurssi. Kiitos, että kävit aina perusteet läpi, etkä syöksynyt suoraan asiaan. Osaat käsittämättömän hyvin opettaa niin, että pysyimme kaikki aina mukana ja oivalsimme asioita. Esimerkkitapaukset elävästä elämästä olivat hyviä.
  • Kerrassaan hyvää substanssia!

Yhdeyden avaus

Suhdannevaihtelut ja taloudellisten riskien hallinta

• Liikeriski ja sen hallinta
  • Rahoitusriski ja sen hallinta
  • Likviditeettiriski ja sen hallinta
  • Taloudellisten tunnuslukujen heikkouksia ja vahvuuksia riskien mittaamisessa

12.30 Tilaisuus päättyy

Huom! Olemme ottaneet käyttöön uuden kauppakamarikaupan. Kaikki tilaisuudet ja koulutukset menevät ostoskorin kautta. Kannustamme tekemään henkilökohtaisen rekisteröinnin, jolloin maksullisissa koulutuksissa saatte heti jäsenetuhinnan ja ilmoittautuminen on vaivattomampaa.

Autamme mielellämme, otathan yhteyttä ep@kauppakamari.fi, (06) 429 8100

Jäsenetuhinta 450,00 € +alv 24 %
Normaalihinta 550,00 € +alv 24 %

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.

Toivo Koski, KTT, DI TulosAkatemia Oy

Toivo Koski on yritystalouden rautainen ammattilainen, hyvin käytännönläheinen ja erittäin innostava kouluttaja. Kauppakamarien koulutusvastaavat valitisivat Toivo (Topi) Kosken Kauppakamarin Vuoden 2015 Kouluttajaksi. Koski kouluttaa yritysjohtoa ja asiantuntijoita mm. strategisesta talousjohtamisesta ja taloudellisten riskien hallinnasta. Toivo Kosken koulutuksissa yhdistyy oivallisesti huikea käytännön kokemus ja vahva teoriaosaaminen.

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään viikko (1) viikkoa ennen tilaisuutta. 7-5 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 2 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Koulutuksen toteuttamisen ehtona on riittävä osallistujamäärä.