Suhdannevaihtelut ja taloudellisten riskien hallinta epävarmoina aikoina

Paikka: Sokos hotel Lakeus, vinttikapsu, Torikatu 2, 60100 Seinäjoki
Ilmoittaudu viimeistään 28.10.2020
Kouluttaja: Toivo Koski
Kenelle yrityksen johto, yrittäjät, toimitusjohtajat

Tervetuloa päivittämään tietosi siitä, millaisia vaikutuksia epävarmat ajat voi olla taloudellisten riskienhallintaan ja miten muuttuvat olosuhteet voidaan huomioida yrityksen johdossa.

Riskienhallinnan merkitys liiketoiminnan ohjauksessa korostuu taloudellisesti epävarmoina ja epävakaina aikoina. Liiketoiminnan ohjauksessa on varauduttava siihen, että toimintaympäristön muutokset saattavat heijastua liiketoimintaan hyvinkin nopeasti. Riskienhallinnalla on keskeinen rooli odotettuihin ja odottamattomiin muutoksiin varautumisessa.

Suhdannevaihtelut ja taloudellisten riskien hallinta epävarmoina aikoina

• Liikeriskin hallinta
  • Rahoitusriskin hallinta
  • Likviditeettiriskin hallinta
  • Taloudellisten tunnuslukujen heikkouksia ja vahvuuksia

Ilmoita 5, maksa 4!

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on meille ensiarvoisen tärkeää ja voit turvallisesti tulla lähikoulutuksiimme. Noudatamme ja seuraamme jatkuvasti viranomaisten ohjeistuksia ja määräyksiä. Huomioimme tilaisuuksiemme osallistujamäärissä sen, että tarvittava turvaväli onnistuu. Myös hygieniaan kiinnitetään erityistä huomiota. Kaikkiin kauppakamarin koulutuksiin voit osallistua myös etäyhteydellä!

Ilmoittauduthan 28.10. mennessä tästä tai amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537
Lisätiedot: Heidi Sikkilä, heidi.sikkila(at)kauppakamari.fi, p. 0400 568 900

Osallistujat ovat palautteissaan maininneet mm:

• Erinomaista asiantuntemusta ja rento meininki, 10+!
  • Parasta: Toivo Kosken kova tieto & taito ja erinomainen esitystapa!
  • En olisi uskonut miten mielenkiintoista yrityksen tilinpäätöksestä saakaan – ennen tätä esitystä.
  • Innostus asiaan loisti esiintymisestä! Upeasti yksinkertaistettu, esimerkit hyviä!
  • Tosi hyvä ja kompakti esitys. Siinä näkyi asiantuntijuus.
  • Erinomainen koulutussessio! Selkeä kokonaisuus ja sopivasti osallistavaa tekemistä
  • Poikkeuksellisen kiinnostava kouluttaja
  • Huikea alansa osaaja, joka osasi siirtää esiintymisellään osaamisen myös kuulijoille.
  • Erittäin antoisa kurssi. Kiitos, että kävit aina perusteet läpi, etkä syöksynyt suoraan asiaan. Osaat käsittämättömän hyvin opettaa niin, että pysyimme kaikki aina mukana ja oivalsimme asioita. Esimerkkitapaukset elävästä elämästä olivat hyviä.
  • Kerrassaan hyvää substanssia!

Osallistuminen puolen päivän koulutukseen: jäsenetuhinta 280 € + alv 24 %, hinta 420 €.
Osallistuminen päivän molempiin koulutuksiin (aamupäivällä Budjetoinnin haasteet): jäsenetuhinta 460 €, hinta 650 €.

Hintoihin lisätään alv 24%. Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.

12:45 ilmoittautuminen aukeaa ja tulokahvit
13:00 Tervetuloa, kauppakamari
13:10 koulutus alkaa
14:15 iltapäiväkahvit
16:00 koulutus päättyy

Toivo Koski, KTT, DI TulosAkatemia Oy

Toivo Koski on yritystalouden rautainen ammattilainen, hyvin käytännönläheinen ja erittäin innostava kouluttaja. Kauppakamarien koulutusvastaavat valitisivat Toivo (Topi) Kosken Kauppakamarin Vuoden 2015 Kouluttajaksi. Koski kouluttaa yritysjohtoa ja asiantuntijoita mm. strategisesta talousjohtamisesta ja taloudellisten riskien hallinnasta. Toivo Kosken koulutuksissa yhdistyy oivallisesti huikea käytännön kokemus ja vahva teoriaosaaminen.