Yhdenvertaisuus ja henkilötietojen käsittely työpaikalla | striimi

Ilmoittaudu täältä

Aika: 13.10.2021 klo 8:50 - 12:00
Ilmoittaudu viimeistään 12.10.2021
Kouluttaja: Lakimies Kati Mattinen, Helsingin seudun kauppakamari
Kenelle Koulutus on hyödyllinen henkilöstö- ja työsuhdeasioista vastaaville, esimiehille ja kaikille, jotka työssään hoitavat työsuhteisiin liittyviä asioita.

Työntekijöitä koskeva tasapuolisen kohtelun vaatimus ja yhdenvertaisuus- ja tasa-arvokysymykset tulee ottaa huomioon kaikessa työntekijöihin liittyvässä toiminnassa.

Tässä tiiviissä koulutuksessa kuulet

• mitä työnantajan tulee muistaa rekrytoinnissa, työsuhteen aikana ja työsuhdetta päätettäessä
  • mitä yleisiä velvoitteita henkilötietojen käsittelyyn liittyy
  • miten tietojen käsittelyä suunnitellaan
  • mitä tarpeellisuusvaatimus tarkoittaa käytännössä.

Koulutuksen hyödyt:

• Kuulet, mitä kaikkea työnantajan tulee muistaa rekrytoinnissa, työsuhteen aikana ja työsuhdetta päätettäessä.
  • Opit mitä tasapuolisen kohtelun vaatimus, tasa-arvokysymykset sekä syrjintäkiellot käytännön työelämässä tarkoittavat.
  • Kuulet mitä yleisiä velvoitteita henkilötietojen käsittelyyn liittyy ja miten tietoja työntekijästä tulee käsitellä.

8.50 Etäyhteyden avaus

9.00 Yhdenvertaisuus, tasa-arvo ja syrjinnän kiellot

• syrjintäkiellot
  • työntekijöiden tasapuolinen kohtelu

Henkilötietojen käsittely työpaikalla

• henkilötietojen käsittelyyn liittyvät velvollisuudet
  • terveydentilatiedot ja muut erityiskysymykset

12.00 Tilaisuus päättyy

Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360.

Jäsenetuhinta 390,00 € (+alv 24 %, 93,60 €)
Hinta 490,00 € (+alv 24 %, 117,60 €)

Lakimies Kati Mattinen, Helsingin seudun kauppakamari

Kati Mattinen toimii Helsingin seudun kauppakamarin lakimiehenä. Hän on työoikeuden ja palkkahallinnon asiantuntija ja pidetty kouluttaja. Lisäksi Mattinen on yksi KauppakamariTiedon Palkanlaskenta- ja Työsuhde-teoksen kirjoittajista.

”Kati on huippuhyvä kouluttaja ja huippu myös neuvontapalvelun puolella. Aina saa apua ja vastaukset ovat selkeitä. Myös koulutustyyli on selkeä ja ymmärrettävä!”

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään viikko (1) viikkoa ennen tilaisuutta. 7-5 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 2 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Koulutuksen toteuttamisen ehtona on riittävä osallistujamäärä.