STRIIMI: Verouudistukset 2021

Ilmoittaudu viimeistään 18.11.2020
Kouluttaja: Jukka Koivumäki, Veroasiantuntija Helsingin seudun kauppakamari
Kenelle Verotuksen parissa työskenteleville

Tervetuloa päivittämään tietosi verotuksesta!

-Miten verolainsäädännön muutokset vaikuttavat sinun työhösi

-Mikä on muuttunut ja miten?

Valmennuksen jälkeen:
• osaat tulkita osaamisalaasi liittyvää keskeistä lainsäädäntöä ja toimia sen mukaisesti
• ymmärrät itsesi jatkuvan kehittämisen merkityksen

Ilmoittauduthan 18.11. mennessä tästä tai amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537.

– Hallituksen tuloveroratkaisut

• Yritys- ja henkilöverotus
    • Luontois- ja työsuhde-eduissa huomioidaan liikenteen ilmastovaikutuksia

– Muutoksia arvonlisäverotukseen

– Mitä muuta verotuksessa tapahtuu

– Verohallinnon uudet ohjeet ja oikeuskäytäntöä

STRIIMIN OHJE

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat neljä (4) päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Striimiin osallistuminen on samanhintainen kuin osallistuminen paikan päällä. Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360

Jäsenetuhinta 395,00 € +alv 24 %
Normaalihinta 495,00 € +alv 24 %

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.

8.45 ilmoittautuminen ja yhteydenavaus
9.00 koulutus alkaa
10.45 koulutus loppuu

Jukka Koivumäki, Veroasiantuntija Helsingin seudun kauppakamari

Hall. maist. Jukka Koivumäki toimii Helsingin seudun kauppakamarin veroasiantuntijana. Hän on vuoden 2012 alusta lähtien KauppakamariTiedon Vero-teoksen kirjoittaja. Hänellä on pitkä kokemus tilitoimistoalalta ja verohallinnosta.

Koivumäki on kirjoittanut Hannele Lindforsin kanssa teokset Pk-yrityksen taloushallinto käytännönläheisesti (2012) ja Tilinpäätöksestä veroilmoitukseen käytännönläheisesti (2011, 2014).