Venture capital -sijoittaminen ja sopimukset | striimi

Aika: 28.4.2021 klo 9:00 - 12:00
Ilmoittaudu viimeistään 26.4.2021
Kouluttaja: Jonathan Andersin Counsel, OTM Asianajotoimisto DLA Piper Finland Oy
Kenelle Yrittäjille, pääoma- ja enkelisijoittajille kuin pääomasijoittamisen parissa työskenteleville asianajajille ja konsulteille.

Venture capital -sijoituksien määrä suomalaisiin startup-yrityksiin kasvoi koko 2010-luvun ajan, ja yhä useammat juristit ja muut ammattilaiset tekevät töitä venture capital -sijoitusten parissa. Samalla venture capital –sijoituksiin liittyvät sopimukset vaikuttavat yhä useamman suomalaisen startup-yrityksen toimintaan.

Tehokkaassa aamupäivän koulutuksessa perehdyt

• venture capital -sijoituksen vaiheisiin
  • venture capital -rahaston rakenteeseen ja toimintaan
  • sijoitus- ja osakassopimuksen sisältöön

Koulutus sopii toimialasta riippumatta kaikille, jotka haluavat lisätietoa venture capital -sijoittamisen perusteista ja etenkin siihen liittyvistä sopimuksista ja niiden yleisimmistä ehdoista.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittauduthan 26.4. mennessä tästä tai amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537.

Venture capital –rahaston rakenne ja toiminta

Venture capital –sijoituksen prosessi

Sijoitussopimuksen sisältö ja pääkohdat

Osakassopimuksen sisältö ja pääkohdat

STRIIMIN OHJE

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat neljä (4) päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Striimiin osallistuminen on samanhintainen kuin osallistuminen paikan päällä. Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360

Jäsenetuhinta 410,00 € +alv 24 %
Normaalihinta 520,00 € +alv 24 %

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.

8.45 ilmoittautuminen ja yhteyden avaus
9.00 koulutus alkaa
10.30 tauko
12.00 koulutus päättyy

Jonathan Andersin Counsel, OTM Asianajotoimisto DLA Piper Finland Oy

Jonathan on yritys- ja rahoitusjärjestelyihin erikoistunut juristi, joka työskentelee Counsel-juristina asianajotoimisto DLA Piperin Helsingin toimistolla. Jonathanin painopistealueisiin kuuluvat erityisesti venture capital -sijoitukset, ja hän on avustanut lukuisia suomalaisia startup- ja kasvuyrityksiä sekä niin kotimaisia kuin ulkomaisia venture capital -sijoittajia rahoituskierroksilla. Jonathan on myös toiminut kouluttajana ja puhujana useissa alan koulutuksissa ja tapahtumissa.