Työsuhteen ehdot ja niiden muuttaminen | striimi

Aika: 14.4.2021 klo 8:45 - 12:00
Ilmoittaudu viimeistään 12.4.2021
Kouluttaja: Alexa Kavasto, lakimies, OTM AK Law Oy
Kenelle Työsuhde- ja henkilöstöasioista vastaaville

Työnantajan voi olla vaikea hahmottaa, mistä lähteistä työsuhteen ehdot tulevat ja mikä on näiden välinen etusija. Muutoksiin on mahdollista myös ennakolta varautua työsopimusten loppuun mietityin ehtokirjauksin. Nyt etenkin poikkeusolojen vallitessa työnantajalle voi tulla tarve muuttaa työsuhteen ehtoja nopeastikin.

Tämän käytännönläheisen koulutuksen jälkeen tiedät

• miten valitset oikean menettelytavan ehtomuutoksen aikaansaamiseksi eli milloin ehtomuutokset ovat mahdollisia puhtaasti työnantajan yksipuolisella määräyksellä
  • milloin on syytä turvautua ehtomuutoksista sopimiseen työntekijän kanssa tai irtisanomismenettelyyn ehtomuutoksen aikaansaamiseksi.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittauduthan 12.4. mennessä tästä tai amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537.

Työsuhteen ehdot ja niiden muuttaminen

• työsuhteen ehtojen määräytyminen
  • miten käytäntö vakiintuu työsuhteen ehdoksi?
  • työsuhteen ehtojen välinen etusijajärjestys
  • työnantajan oikeus muuttaa yksipuolisesti työsuhteen ehtoja
  • työsuhteen ehtojen muuttaminen sopimalla
  • yhteistoimintamenettelyä vaativat muutostilanteet

STRIIMIN OHJE

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat neljä (4) päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Striimiin osallistuminen on samanhintainen kuin osallistuminen paikan päällä. Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360

Jäsenetuhinta 390,00 € +alv 24 %
Normaalihinta 490,00 € +alv 24 %

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.

8.45 ilmoittautuminen ja yhteyden avaus
9.00 koulutus alkaa
12.00 koulutus päättyy

Alexa Kavasto, lakimies, OTM AK Law Oy

Alexa Kavasto on työoikeuteen erikoistunut lakimies, joka toimii tällä hetkellä oikeustieteellisessä tiedekunnassa väitöskirjatutkijana. Kavasto on toiminut useamman vuoden ajan asianajotoimistossa työoikeuteen erikoistuneena lakimiehenä. Kavasto on kirjoittanut useita työoikeudellisia julkaisuja ja pitänyt lukuisia suosittuja työoikeuden alaan liittyviä koulutustilaisuuksia.