STRIIMI: Työsuhteen ajankohtaispäivät – 25.-26.11.2020

Ilmoittaudu viimeistään 23.11.2020
Kouluttaja: Kati Mattinen, Auli Rytivaara, Maritta Antola, Alexa Kavasto
Kenelle Työsuhde- ja henkilöstöasioista vastaaville

Työsuhdepäivät on kaikille työsuhde- ja henkilöstöasioista vastaaville tarkoitettu seminaari, jossa päivität tietosi työlainsäädännön uudistuksista ja kuulet oikeustapauksista

SISÄLTÖ:

• ajankohtaisia lakimuutoksia ja oikeustapauksia ja niiden taustaa
  • työkykyneuvottelu ja VaTu-keskustelu
  • uuden työaikalain vaikutus asiantuntijatyössä
  • työpaikan ohjeistuksen ja kirjallisen dokumentaation merkitys
  • haastaviin esimiestilanteisiin puuttuminen käytännössä työlainsäädännön keinoin
  • irtisanominen vai päättämissopimus?

MITÄ SAAT:

• saat tuhdin paketin työsuhteisiin vaikuttavista ajankohtaisista aiheista
  • kuulet uusimmat lakiuudistukset
  • saat tärkeää tietoa työkykyneuvotteluiden käytännöistä
  • saat tietoa uuden työaikalain vaikutuksesta asiantuntijatyöhön
  • kuulet ohjeistuksen ja kirjallisen dokumentaation merkityksestä
  • opit miten haastavat tilanteet voidaan selättää työlainsäädännön keinoin

Ilmoittauduthan 23.11. mennessä tästä tai amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537.

1. päivä

Ajankohtaisia lakimuutoksia

• muutokset kilpailukieltosopimuksia koskevaan sääntelyyn
  • henkilöverotuksen liittyviä lakimuutoksia
  • muita ajankohtaisia lakiuudistuksia

Uutta oikeuskäytäntöä

• työsuhteen päättäminen
  • syrjintä
  • henkilötietojen kerääminen

Lomautuksiin ja työsuhteen päättämisiin liittyviä kysymyksiä

• väliaikaiset työlainsäädännön lakimuutokset
  • menettelytavat

Työkykyneuvottelu ja VaTu-keskustelu

• niiden pitäminen niihin liittyvät käytännöt ja toimenpiteet

2. päivä

Uusi työaikalaki asiantuntijatyön johtamisessa

• työsopimuksen muoto ja työajan kirjaaminen työsopimukseen
  • työaikalain ulkopuolelle jäävät asiantuntijat
  • uusien työaikajärjestelmien käyttöönotto
  • mitä muuttui liukuvassa työajassa?
  • työn kuormittavuustekijöiden välttäminen ja vähentäminen
  • etätyöohjeet ja -käytännöt
  • työajan tasoittumissuunnitelma ja työvuoroluettelo
  • työajan seuranta ja työaikakirjanpito

Henkilöstön johtaminen työlainsäädännön keinoin käytännössä

• työpaikan ohjeistuksen ja kirjallisen dokumentaation merkitys
  • irtisanominen vai päättämissopimus?

STRIIMIN OHJE

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat neljä (4) päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Striimiin osallistuminen on samanhintainen kuin osallistuminen paikan päällä. Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360

Jäsenetuhinta 750,00 € +alv 24 %
Normaalihinta 950,00 € +alv 24 %

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.

1. päivä

9.20 ilmoittautuminen ja yhteydenavaus