STRIIMI: Työsopimuksen tekeminen ja muutoksiin varautuminen

Aika: 22.9.2020 klo 8:45 - 12:00
Paikka: Omalta koneelta
Ilmoittaudu viimeistään 18.9.2020
Kouluttaja: Reetta Riihimäki, Lakimies, Helsingin seudun kauppakamari
Kenelle HR-vastaaville, esimiehille ja muille työnantajan edustajille, jotka tekevät työsopimuksia ja käyttävät työnantajan työnjohtovaltaa.

Työsopimus kannattaa laatia huolellisesti, sillä sovitut ehdot rajoittavat työnantajan työnjohto-oikeutta. Mahdollisiin muutostarpeisiin on hyvä varautua etukäteen.

Koulutuksessa kuulet muun muassa

• mistä työsuhteessa sovellettavat ehdot tulevat
  • mitä velvollisuuksia työsuhteen osapuolilla on ja
  • kuinka laaja on työnantajan työnjohto-oikeus.

Päivän aikana perehdytään myös työsopimuksen tekemiseen ja sen keskeiseen sisältöön.

Koulutuksen jälkeen tiedät

• mitä työsopimukseen tulee kirjata
  • onko olemassa asioita, jotka olisi syytä jättää pois kirjallisesta sopimuksesta
  • voiko työnantaja myöhemmin muuttaa työsopimuksen ehtoja.

Kenelle:
Koulutus on hyödyllinen henkilöstöasioista vastaaville, esimiehille ja muille työnantajan edustajille, jotka tekevät työsopimuksia ja käyttävät työnantajan työnjohtovaltaa.

Asiantuntijana:
Lakimies Reetta Riihimäki, Helsingin seudun kauppakamari

Voit osallistua koulutukseen myös osana Työsuhdeosaajan valmennuskokonaisuutta

8.45 Ilmoittautuminen ja yhteyden avaus

9.00 Työsuhde ja osapuolten velvollisuudet

• työsuhteen ehdot ja niiden etusijajärjestys
  • työnjohto-oikeus
  • työnantajan ja työntekijän velvollisuudet

Työsopimuksen tekeminen käytännössä

• työsopimuksen kesto: määräaikainen vai toistaiseksi voimassa oleva työsopimus?
  • työsopimuksen sisältö
  • muutoksiin varautuminen
  • työsopimuksen ehtojen muuttaminen

Lakimies Reetta Riihimäki, Helsingin seudun kauppakamari

12.00 Tilaisuus päättyy

STRIIMIN OHJE

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat neljä (4) päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Striimiin osallistuminen on samanhintainen kuin osallistuminen paikan päällä. Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360.

Jäsenetuhinta 390€ + alv 24%
Normaalihinta 490€ + alv 24%
Hintaan sisältyy koulutuksen ohella sähköinen koulutusmateriaali.

8.45 Ilmoittautuminen ja yhteyden avaus
9.00 Koulutus alkaa
10.30 tauko
12.00 Tilaisuus päättyy

Reetta Riihimäki Lakimies, OTM Helsingin seudun kauppakamari

OTM Reetta Riihimäki toimii Helsingin seudun kauppakamarin työsuhdeneuvontaa antavana lakimiehenä. Hän on työskennellyt aikaisemmin työsuhdeneuvojana työntekijäliitossa. Reetta Riihimäki on yksi KauppakamariTiedon Työsuhde-teoksen kirjoittajista.