STRIIMI: Työoikeuspäivä 2020

Ilmoittaudu tästä

Aika: 23.9.2020 klo 8:30 - 16:00
Paikka: Omalta koneelta
Ilmoittaudu viimeistään 21.9.2020
Kouluttaja: Petteri Uoti, Tarja Kröger, Esa Schön ja Jukka Lång
Kenelle Työlainsäädäntöä työssään soveltaville

Muistuta ilmoittautumisen päättymisestä Tästä saat kalenterisi muistuttamaan ilmoittautumisesta pari päivää ennen määräaikaa. Huomaa, että ilmoittautumismuistutuksen lisääminen omaan kalenteriin ei toimi ilmoittautumisena meille.

Tervetuloa Kauppakamarin Työoikeuspäivään kuulemaan ja keskustelemaan voimaan tulleesta ja voimaan tulevasta sekä valmisteilla olevasta työlainsäädännöstä.

Päivän aikana käydään läpi työoikeudellista oikeuskäytäntöä, työaikalakin uudistuksia, väärinkäytösepäilyjen selvittämistä yhtiössä ja siihen liittyviä oikeudellisia kysymyksiä.

Työoikeuspäivässä tarjoamme sinulle ajankohtaisimman työoikeudellisen tiedon mahdollisimman tehokkaasti käyttöösi – ilmoittaudu mukaan.

Sisältö

8:30 Ilmoittautuminen ja yhteyden avaus

9:00Tilaisuuden avaussanat
Päivän puheenjohtaja, asianajaja Petteri Uoti, Dittmar & Indrenius

9:05 Ajankohtaiskatsaus työlainsäädäntöasioihin
Hallitusneuvos Tarja Kröger, Työ- ja elinkeinoministeriö

10:15 Tauko

10:35 Uutta työoikeudellista oikeuskäytäntöä
Asianajaja Petteri Uoti, Dittmar & Indrenius

12:15 Lounastauko

13:15 Asiantuntijatyö ja työaikalain uudistukset sekä työajan seuranta käytännössä

  • työaikalain soveltaminen asiantuntijatyöhön
  • liukuva työaika
  • joustotyöaika
  • työaikapankki

Asianajaja Esa Schön, Asianajotoimisto Aika

14:30 Tauko

15:00 Väärinkäytösepäilyjen selvittäminen yhtiössä ja siihen liittyvät oikeudelliset kysymykset

Asianajaja, CIPP/E Jukka Lång, Dittmar & Indrenius

16:00 Tilaisuuden päätössanat

Päivän puheenjohtaja, asianajaja Petteri Uoti, Dittmar & Indrenius

STRIIMIN OHJE

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat neljä (4) päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Striimiin osallistuminen on samanhintainen kuin osallistuminen paikan päällä. Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360.

Hinta

Jäsenetuhinta 510€ + alv 24%
Normaalihinta 710€ + alv 24%
Hintaan sisältyy koulutuksen ohella sähköinen koulutusmateriaali.
Kauppakamarien jäsenorganisaatioiden henkilöstö osallistuu koulutuksiin aina edullisimmalla jäsenetuhinnalla. Hyödynnä myös pysyvä määräalennuksemme, ilmoita 5 – maksa 4

Ohjelma

8:30 Ilmoittautuminen ja yhteyden avaus
9:00 koulutus alkaa
10:15 Tauko
10:35 Koulutus jatkuu
12:15 Lounastauko
13:15 Koulutus jatkuu
14:30 tauko
15:00 Koulutus jatkuu
16:00 Tilaisuus päättyy

Oikeudet muutoksiin:
Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen järjestämisen ehtona on koulutuskohtaisen vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen.

 

 

 

 

Petteri Uoti
Asianajaja, Dittmar & Indrenius

Asianajaja Petteri Uoti on Dittmar & Indreniuksen työsuhdejuridiikkaan ja erimielisyyksien ratkaisemiseen keskittynyt osakas. Hänen työsuhdepraktiikkansa on jo yli 20 vuoden ajan keskittynyt yrityskauppojen sekä yritysten toiminnan uudelleenjärjestelyiden oikeudellisiin kysymyksiin sekä erimielisyyksien ratkaisuun. Uotin asiakaskunta muodostuu pääosin suurista ja keskisuurista kotimaisista ja ulkomaisista yrityksistä ja julkisyhteisöistä.

 

 

 

 

Tarja Kröger
Hallitusneuvos, Työ- ja elinkeinoministeriö

OTL, VT Tarja Kröger työskentelee työ- ja elinkeinoministeriössä hallitusneuvoksena. Hän vastaa ministeriössä työ- ja merityölainsäädännön valmistelusta. Kröger on toiminut useiden työlainsäädäntöhankkeiden puheenjohtajana ja pääsihteerinä sekä on kirjoittanut työoikeudellisia kirjoja mm. työsopimusoikeudesta, vuosilomalaista ja työaikalaista sekä artikkeleita mm. paikallisen sopimisen problematiikasta. Kröger toimii myös työtuomioistuimen
jäsenenä.

 

 

 

 

Esa Schön
Asianajaja, OTL, VT, Asianajotoimisto Aika

Esa Schönin erikoisalaa ovat työoikeus ja riitojen ratkaisu. Hänellä on pitkä kokemus työoikeuden eri osa-alueilta sopimusten laatimisesta työsuhteen päättämistilanteisiin ja niihin liittyviin riitoihin. Esalla on vuosien kokemus työehtosopimusneuvotteluista ja työehtosopimusten soveltamisesta sekä niihin liittyvistä erimielisyyksistä. Hän on toiminut myös työtuomioistuimen ja erilaisten lainvalmistelutyöryhmien jäsenenä. Lisäksi hän on toiminut kouluttajana yli 10 vuoden ajan sekä julkaissut alalta useita kirjoja ja artikkeleita. Työoikeuden ohella Esa on perehtynyt urheiluoikeuteen ja sopimusoikeuteen, joiden alalta hän on suorittanut yliopistollisia jatko-opintoja. Päätoimensa ohella hän toimii Suomen urheilun eettisen keskuksen antidopingasioiden valvontalautakunnan 1. varapuheenjohtana.

 

 

 

 

Jukka Lång
Asianajaja, Dittmar & Indrenius

Jukka Lång johtaa Dittmar & Indreniuksen tietosuoja-, markkinointi- ja kuluttajaoikeuspraktiikkaa ja tunnetaan Suomen johtavana tietoturvalainsäädäntöön erikoistuneena asianajajana.

Peruutusehto