STRIIMI: Työlainsäädännön ajankohtaispäivä

Ilmoittaudu viimeistään 28.10.2020
Kouluttaja: Kati Mattinen, lakimies, Helsingin seudun kauppakamari
Kenelle Työlainsäädäntöä työssään soveltaville

Työnantajan on pysyttävä ajan tasalla keskeisen työlainsäädännön muutoksista ja niiden taustoista. Koulutuksessa käydään käytännönläheisesti läpi ajankohtaiset lakimuutokset ja tutustutaan uuteen oikeuskäytäntöön.

Ohjelmassa:

• Muutokset kilpailukieltosopimuksia koskevaan sääntelyyn
  • Henkilöverotuksen liittyviä lakimuutoksia
  • Muita ajankohtaisia lakimuutoksia
  • Oikeuskäytäntöä
  • Työaika-asiaa

Asiantuntija:
Lakimies Kati Mattinen, Helsingin seudun kauppakamari

Ilmoittauduthan 28.10. mennessä tästä tai amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537.
Lisätiedot: palvelupäällikkö Heidi Sikkilä, heidi.sikkila(at)kauppakamari.fi, p. 0400 568 900

Ajankohtaisia lakimuutoksia

• muutokset kilpailukieltosopimuksia koskevaan sääntelyyn
  • henkilöverotuksen liittyviä lakimuutoksia
  • muita ajankohtaisia lakiuudistuksi

Uutta oikeuskäytäntöä

• työsuhteen päättäminen
  • syrjintä
  • henkilötietojen kerääminen

Työaika-asiaa

• joustavat työaikajärjestelyt
  • työajan enimmäismäärä

STRIIMIN OHJE:

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat neljä (4) päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Striimiin osallistuminen on samanhintainen kuin osallistuminen paikan päällä. Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360.

Jäsenetuhinta 420€ + alv 24%
Normaalihinta 520€ + alv 24%
Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.

8.30 Ilmoittautuminen
9.00 Koulutus alkaa
10.15 tauko
11.30-12.00 lounastauko
13.30 Tilaisuus päättyy

Kati Mattinen Lakimies, VT Helsingin seudun kauppakamari

Kati Mattinen toimii Helsingin seudun kauppakamarin lakimiehenä. Hän on työoikeuden ja palkkahallinnon asiantuntija ja pidetty kouluttaja. Lisäksi Mattinen on yksi KauppakamariTiedon Palkanlaskenta- ja Työsuhde-teoksen kirjoittajista.

”Kati on huippuhyvä kouluttaja ja huippu myös neuvontapalvelun puolella. Aina saa apua ja vastaukset ovat selkeitä. Myös koulutustyyli on selkeä ja ymmärrettävä!”