Työlainsäädännön ajankohtaiskatsaus | striimi

Aika: 25.3.2021 klo 9:00 - 12:00
Ilmoittaudu viimeistään 23.3.2021
Kouluttaja: Reetta Riihimäki Lakimies, OTM Helsingin seudun kauppakamari
Kenelle Työlainsäädäntö työssään käsitteleville.

Työoikeuden ajankohtaiskatsauksessa käydään läpi ajankohtaiset työlainsäädännön ajankohtaiset asiat. Aiheina ovat muun muassa lakiin lähetetyistä työntekijöistä 1.12.2020 voimaan tulevat muutokset, sekä kilpailukieltosopimuksiin, perhevapaisiin ja yhteistoimintalakiin suunnitellut uudistukset. Lisäksi koulutuksessa tutustutaan viimeaikaiseen työoikeudelliseen oikeuskäytäntöön.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittauduthan 23.3. mennessä tästä tai amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537.

Ajankohtaista työlainsäädännössä, mm.

• lähetetyt työntekijät
  • kilpailukieltosopimukset
  • perhevapaat
  • yhteistoimintalain uudistaminen

Uutta oikeuskäytäntöä

STRIIMIN OHJE

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat koulutusta edeltävänä päivänä sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Striimiin osallistuminen on samanhintainen kuin osallistuminen paikan päällä.

Jäsenetuhinta 390,00 € +alv 24 %
Normaalihinta 490,00 € +alv 24 %

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.

8.50 ilmoittautuminen ja yhteyden avaus
9.00 koulutus alkaa
12.00 koulutus päättyy

Reetta Riihimäki Lakimies, OTM Helsingin seudun kauppakamari

OTM Reetta Riihimäki toimii Helsingin seudun kauppakamarin työsuhdeneuvontaa antavana lakimiehenä. Hän on työskennellyt aikaisemmin työsuhdeneuvojana työntekijäliitossa. Reetta Riihimäki on yksi KauppakamariTiedon Työsuhde-teoksen kirjoittajista.

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään viikko (1) viikkoa ennen tilaisuutta. 7-5 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 2 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Koulutuksen toteuttamisen ehtona on riittävä osallistujamäärä.