STRIIMI: Tuloslaskelman hyödyntäminen yrityksen johtamisessa

Ilmoittaudu viimeistään 19.1.2021
Kouluttaja: Toivo Koski KTT, DI TulosAkatemia Oy
Kenelle Taloushallinnon ammattilaisille

Koulutuspäivän tavoitteena on antaa valmiudet taloushallinnon kehittämistyöhön sekä entistä laajemman ja vastuullisemman tehtäväkentän hoitamiseen.

Koulutuksen jälkeen

• osaat tulkita ja viestiä taloudellisista seikoista sidosryhmille sekä poimia olennaiset tiedot päätöksenteon tueksi
  • laajennat näkökulmaasi perinteisen laskentatiedon ulkopuolelle
  • kehityt johdon strategiseksi kumppaniksi

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittauduthan 19.1. mennessä tästä tai amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537.

Tuloslaskelman hyödyntäminen yrityksen johtamisessa

• Tuloslaskelman oikaisut katelaskentaa varten
  • Katelaskenta ja sen hyödyntäminen
  • Yrityksen liikeriskin hallinta

STRIIMIN OHJE

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat neljä (4) päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Striimiin osallistuminen on samanhintainen kuin osallistuminen paikan päällä. Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360

Jäsenetuhinta 395,00 € +alv 24 %
Normaalihinta 495,00 € +alv 24 %

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.

9.15 ilmoittautuminen ja yhteyden avaus
9.30 koulutus alkaa
10.45 tauko
12.30 koulutus päättyy

Toivo Koski KTT, DI TulosAkatemia Oy

Toivo Koski on yritystalouden rautainen ammattilainen, hyvin käytännönläheinen ja erittäin innostava kouluttaja. Kauppakamarien koulutusvastaavat valitisivat Toivo (Topi) Kosken Kauppakamarin Vuoden 2015 Kouluttajaksi. Koski kouluttaa yritysjohtoa ja asiantuntijoita mm. strategisesta talousjohtamisesta ja taloudellisten riskien hallinnasta. Toivo Kosken koulutuksissa yhdistyy oivallisesti huikea käytännön kokemus ja vahva teoriaosaaminen.