STRIIMI: Tulorekisteri – ilmoittaminen ja korjaus

Ilmoittaudu viimeistään 25.5.2020
Kouluttaja: Sari Wulff
Kenelle Taloushallinnon ammattilaisille

Suosittu kampanjamme jatkuu koko kevään ajan! Haluamme auttaa yrityksiä tässä poikkeuksellisessa tilanteessa ja tarjoamme kaikki kauppakamarin kevään striimikoulutukset nyt 50 % alennuksella. Koulutusedun saat kassalla koodilla K20ETA 1.6. saakka. Etu koskee vain uusia ilmoittautumisia.

Koulutuksessa saat tietoa tulorekisterin käyttöön liittyvistä erikoistilanteista, tietojen korjaamisesta ja erillisilmoituksen antamisesta.

Ohjelmassa mm.

• pakolliset ja täydentävät tiedot
  • eri ilmoituskanavien käyttö
  • tulojen ansaintakaudet
  • kansainvälisten tietojen ilmoittaminen
  • taannehtivat korjaukset luontoisetuihin
  • ilmoituksella annettavat tiedot.

Striimin ohjeet

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat 1-2 päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi.

Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360.

8.45 Yhteyden avaus

9.00 Erityistä tietojen ilmoittamisesta

• pakolliset ja täydentävät tiedot
  • eri ilmoituskanavien käyttö
  • maksupäivä ja palkanmaksukausi
  • tulojen ansaintakaudet
  • kansainvälisten tietojen ilmoittaminen

Tietojen korjaaminen

• taannehtivat korjaukset luontoisetuihin
  • lisämaksut
  • liikasuoritusten ja takaisinperittyjen tulojen ilmoittaminen

Työnantajan erillisilmoituksen antaminen

• ilmoituksella annettavat tiedot

Ylitarkastaja Sari Wulff, Verohallinto

12.00 Tilaisuus päättyy

Jäsenetuhinta 390 €
Hinta 490,00 €

Tarjous näistä hinnoista -50% 1.6. asti. Lisää kassalla koodi: k2eta
Hintoihin lisätään alv 24%. Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali ja tallenne (katsottavissa 1 vko).

Ylitarkastaja Sari Wulff, Verohallinto

Sari Wulffilla on noin kahdenkymmenen vuoden kokemus verotuksesta, mukaan lukien verolakien säätäminen Valtiovarainministeriössä. Hänellä on myös vuosien kokemusta tuomioistuintyöskentelystä. Sari Wulff on mukana erilaisissa Verohallinnon hankkeissa, esim. rakentamisilmoitukset ja Tulorekisteri.

Sari Wulff on erittäin pidetty kouluttaja. Tästä kertoo parhaiten se, että hän on valittu kahden eri koulutusyhteisön puolesta Vuoden kouluttajaksi. (Kauppakamarit ja Kiinko)