STRIIMI: Tiimivastaavan ajokortti® 11.2. ja 9.3.2021

Aika: 11.2.2021 klo 8:45 - 16:00
Ilmoittaudu viimeistään 9.2.2021
Kouluttaja: Sanna Leino Johtajuusvalmentaja, Sertifioitu Business Coach, MBA Mind Studio Coaching
Kenelle Tiimivastaavaksi tähtääville tai jo kyseisissä tehtävissä toimiville.

Tiimivastaavalla on keskeinen rooli tiimin toiminnan koordinoijana ja kehittäjänä. Häneltä vaaditaan monipuolista osaamista ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Toisinaan tiimivastaava koordinoi tiimin toimintaa myös ilman esimiesasemaa.

Vuorovaikutteisesta Tiimivastaavan ajokortti® – koulutuksesta saat hyödyllistä tietoa vaativan tehtäväsi tueksi. Koulutuksessa opit hyödyntämään omia vahvuuksiasi sekä motivoimaan tiimin jäseniä, antamaan palautetta ja kehittämään tiimin tehokkuutta ja tuloksellisuutta.

Tiimivastaavan ajokortti® -koulutuksen hyödyt:

• opit tunnistamaan ja vastaamaan tiimin jäsenten, muiden tiimien ja johdon odotuksiin
  • opit vahvistamaan tiimivastaavan roolin ja työtehtävien rakentamista
  • saat malleja ongelmatilanteiden ratkaisuihin
  • saat työkaluja tiimin toiminnan koordinointiin

Kenelle:

Koulutus soveltuu kaikille tiimin toiminnasta ja kehittämisestä vastaaville tai sellaiseen tehtävään valmistautuville henkilöille. Koulutuksessa huomioidaan myös ilman esimiesasemaa toimivan vetäjän työn erityispiirteet.

Tämä koulutus kuuluu Johtamisen sertifikaattiin. Suoritettuasi kokonaisuuden saat kauppakamarin myöntämän kunniakirjan.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittauduthan 9.2. mennessä tästä tai amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537.

Tiimin, tiimin jäsenten ja tiimivastaavan roolit ja tehtävät

• tiimin määrittely
  • tiimin tarkoitus ja tavoitteet
  • tiimin organisoituminen, vastuut ja velvoitteet
  • tiimivastaavan roolit, tehtävät ja odotukset
  • tiimisopimus tiimin onnistumisen työkaluna

Käyttäytymistyylit

• moninaisuuden ymmärtäminen, itsetuntemus
  • arvot ja asenteet tiimin johtamisessa

Yhdessä kohti tavoitteita

• viestintä erilaisille ihmisille
  • tarinoita ja kokemuksia erilaisuudesta
  • kuuntelemisen merkitys ihmisten kohtaamisessa

Oivalluksia arkeen

• miten autat tiimin jäseniä kiireen keskellä
  • miten motivoit tiimiä itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn

Ratkaisukeinoja ongelmatilanteisiin

• ongelman omistajuus ja vastuun ottaminen
  • viiden kysymyksen ratkaisumalli

Palautteen antaminen ja saaminen

• palautekeskustelu tiimivastaavan työkaluna
  • spontaani palaute ja puheeksi ottaminen

Etäjohtaminen

• kolme avainta onnistumiseen

Tiimin kehittäminen

• tehokkuuden ja tuloksellisuuden kehittäminen
  • tiimi jumissa: oireet ja ensiapu

Vahvana eteenpäin

• omat vahvuuteni
  • priorisointi ja tavoitteet

STRIIMIN OHJE

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat neljä (4) päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Striimiin osallistuminen on samanhintainen kuin osallistuminen paikan päällä. Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360

Jäsenetuhinta 670,00 € +alv 24 %
Normaalihinta 870,00 € +alv 24 %

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.

Aikataulu molempina päivinä:

8.45 ilmoittautuminen ja yhteyden avaus
9.00 koulutus alkaa
10.15 tauko
11:45 lounastauko
13:30 tauko
16.00 koulutus päättyy

Sanna Leino on rauhanrakentaja ja kouluttaja, jonka erityisosaamisena on ihmisten ja ihmissuhteiden vahvistaminen erityisesti työpaikoilla. Pitkä yrittäjä- ja esimieskokemus, liikkeenjohdon MBA sekä Business Coach -tausta tuovat hänen osaamiseensa vahvuutta ja monipuolisuutta. Vapaa-ajallaan Sanna tekee vapaaehtoistyötä sekä kotimassa että ulkomailla.