Tietosuojavastaavien ajankohtaispäivä | striimi

Aika: 9.2.2021 klo 12:00 - 16:00
Ilmoittaudu viimeistään 5.2.2021
Kouluttaja: Mikko Viemerö, tietosuojavastaava Finnair Oyj
Kenelle Tietosuojavastaaville tai muille henkilötietojen käsittelyn vastuuhenkilöille.

Koulutuksessa käydään läpi mm.:

• tietosuojavastaavan tehtävät
  • tietosuojaohjelman operointi
  • osoitusvelvollisuus ja dokumentointi
  • DPIA-arviointien tekeminen
  • tietovuotojen tutkinta ja ilmoittaminen
  • läpinäkyvyys ja rekisteröidyn oikeuksien toteuttaminen

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittauduthan 5.2. mennessä tästä tai amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537.

Tietosuojavastaavan tehtävät

Tietosuojaohjelman operointi

Osoitusvelvollisuus ja dokumentointi

DPIA-arviointien tekeminen

Tietovuotojen tutkinta ja ilmoittaminen

Läpinäkyvyys ja rekisteröidyn oikeuksien toteuttaminen

STRIIMIN OHJE

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat neljä (4) päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Striimiin osallistuminen on samanhintainen kuin osallistuminen paikan päällä. Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360

Jäsenetuhinta 410,00 € +alv 24 %
Normaalihinta 520,00 € +alv 24 %

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.

11.45 ilmoittautuminen ja yhteyden avaus
12.00 koulutus alkaa
13.30 tauko
14.50 tauko
16.00 koulutus päättyy

Mikko Viemerö, Tietosuojavastaava Finnair Oyj

Mikko Viemerö työskentelee tietosuojavastaavana Finnairilla. Aiemmin hän on työskennellyt mm. tietosuoja-asiantuntijana KPMG:llä ja vastannut KPMG:n tietoturvatiimissä tietosuojapalvelujen kehittämisestä. Mikko on työskennellyt vuosia tietosuoja- ja tietoturva-asioiden parissa, ja hänellä on kokemusta niin yksityiseltä kuin julkiseltakin sektorilta. Koulutukseltaan hän on kauppatieteiden lisensiaatti, CIPP/E, CIPM, CIPT, CISA, CISM.

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään viikko (1) viikkoa ennen tilaisuutta. 7-5 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 2 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Koulutuksen toteuttamisen ehtona on riittävä osallistujamäärä.