Tietosuojariskien sekä tietovuotojen hallinta ja arviointi | striimi

Ilmoittaudu täältä

Aika: 4.11.2021 klo 9:00 - 11:30
Ilmoittaudu viimeistään 3.11.2021
Kouluttaja: Mikko Viemerö, tietosuojavastaava Finnair Oyj
Kenelle Tietosuoja-asioiden parissa työskenteleville ja tietosuojavastaaville.

Koulutuksessa kuulet, miten tietosuojariskejä kannattaa arvioida ja hallita, ja miten tietosuojaa koskevat vaikutustenarvioinnit (DPIA) toimivat tässä tukena.

Aamupäivän aikana perehdytään myös tietoturvaloukkausten tutkinnan, arvioinnin ja ilmoittamisen prosesseihin. Lisäksi käydään läpi Schrems II -ratkaisun vaatimia toimenpiteitä rekisterinpitäjän toiminnassa sekä luodaan katsaus tähänastisiin sanktiotapauksiin Suomessa sekä muualla EU:ssa.

Kenelle:

Koulutus sopii kaikille tietosuoja-asioiden parissa työskenteleville ja tietosuojavastaaville niin yrityksissä, julkisella sektorilla kuin kolmannella sektorilla.

Asiantuntija:

Asiantuntijana toimii SOK:n tietosuojavastaava, KTL Mikko Viemerö (CIPP/E, CIPM, CIPT), joka on saanut erinomaista palautetta vahvasta osaamisestaan sekä selkeästä esiintymistavastaan.

Koulutuksessa käydään läpi mm.:

• Tietosuojariskien arviointi ja hallinta
  • Tietosuojan vaikutustenarvioinnit (DPIA): prosessit ja työkalut
  • Henkilötietojen tietoturvaloukkausten tutkinta, arviointi ja ilmoittaminen
  • Schrems II -ratkaisu: Henkilötietojen kv. siirtojen arviointi ja lisäsuojakeinot
  • Sanktiot: Katsaus viranomaisten ratkaisukäytäntöön & oppi rekisterinpitäjille

Kenelle:

Tervetuloa mukaan!

8.55 Etäosallistujien yhteyden avaus

09.00 Tervetuloa!
Janne Kettunen, Kauppakamarin koulutus

09.05 Tietosuojavastaava Mikko Viemerö, SOK

• Tietosuojariskien arviointi ja hallinta
  • Tietosuojan vaikutustenarvioinnit (DPIA): prosessit ja työkalut
  • Henkilötietojen tietoturvaloukkausten tutkinta, arviointi ja ilmoittaminen
  • Sanktiot: Katsaus viranomaisten ratkaisukäytäntöön & oppi rekisterinpitäjille

11.30 Koulutus päättyy

Tauko pidetään noin klo 10.00

Huom!

Olemme ottaneet käyttöön uuden kauppakamarikaupan ja kaikki tilaisuudet ja koulutukset menevät ostoskorin kautta. Kannustamme tekemään henkilökohtaisen rekisteröinnin, jolloin maksullisissa koulutuksissa saat heti jäsenetuhinnan ja ilmoittautuminen on vaivattomampaa.

Autamme mielellämme, otathan yhteyttä ep@kauppakamari.fi, (06) 429 8100

Jäsenetuhinta 410,00 € +alv 24 %
Normaalihinta 520,00 € +alv 24 %

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.

tietosuojavastaava Mikko Viemerö, Finnair Oyj

Mikko Viemerö työskentelee tietosuojavastaavana Finnairilla. Aiemmin hän on työskennellyt mm. tietosuoja-asiantuntijana KPMG:llä ja vastannut KPMG:n tietoturvatiimissä tietosuojapalvelujen kehittämisestä. Mikko on työskennellyt vuosia tietosuoja- ja tietoturva-asioiden parissa, ja hänellä on kokemusta niin yksityiseltä kuin julkiseltakin sektorilta. Koulutukseltaan hän on kauppatieteiden lisensiaatti, CIPP/E, CIPM, CIPT, CISA, CISM.

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään viikko (1) viikkoa ennen tilaisuutta. 7-5 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 2 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Koulutuksen toteuttamisen ehtona on riittävä osallistujamäärä.