STRIIMI: Tietosuojariskien sekä tietovuotojen hallinta ja arviointi

Aika: 29.3.2021 klo 9:00 - 11:30
Ilmoittaudu viimeistään 26.3.2021
Kouluttaja: Mikko Viemerö, tietosuojavastaava Finnair Oyj
Kenelle Tietosuoja-asioiden parissa työskenteleville ja tietosuojavastaaville.

Koulutuksessa kuulet, miten tietosuojariskejä kannattaa arvioida ja hallita, ja miten tietosuojaa koskevat vaikutustenarvioinnit (DPIA) toimivat tässä tukena.

Aamupäivän aikana perehdytään myös tietoturvaloukkausten tutkinnan, arvioinnin ja ilmoittamisen prosesseihin.

Ohjemassa mm.:

• Yleinen tietosuojariskien hallinta
  • Tietosuojariskien arviointi ja kvantifiointi
  • Tietosuojan vaikutustenarviot (DPIA): prosessit ja työkalut
  • Henkilötietojen tietoturvaloukkausten tutkinta, arviointi ja ilmoittaminen

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittauduthan 26.3. mennessä tästä tai amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537.

Yleinen tietosuojariskien hallinta

Tietosuojariskien arviointi ja kvantifiointi

Henkilötietojen tietoturvaloukkausten tutkinta, arviointi ja ilmoittaminen

STRIIMIN OHJE

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat neljä (4) päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Striimiin osallistuminen on samanhintainen kuin osallistuminen paikan päällä. Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360

Jäsenetuhinta 410,00 € +alv 24 %
Normaalihinta 520,00 € +alv 24 %

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.

8.45 ilmoittautuminen ja yhteyden avaus
9.00 koulutus alkaa
10.15 tauko
11.30 koulutus päättyy

Mikko Viemerö, Tietosuojavastaava Finnair Oyj

Mikko Viemerö työskentelee tietosuojavastaavana Finnairilla. Aiemmin hän on työskennellyt mm. tietosuoja-asiantuntijana KPMG:llä ja vastannut KPMG:n tietoturvatiimissä tietosuojapalvelujen kehittämisestä. Mikko on työskennellyt vuosia tietosuoja- ja tietoturva-asioiden parissa, ja hänellä on kokemusta niin yksityiseltä kuin julkiseltakin sektorilta. Koulutukseltaan hän on kauppatieteiden lisensiaatti, CIPP/E, CIPM, CIPT, CISA, CISM.