Tiedolla johtamisen digiajokortti 27.4-18.5.2021 |

Paikka: omalta laitteelta
Ilmoittaudu viimeistään 24.4.2021
Kouluttaja: Marko Parkkinen ja Juhani Strömberg Ratkaisutoimisto Seedi Oy
Kenelle toimitusjohtajille, yrittäjille ja johtoryhmän jäsenille sekä liiketoiminnasta ja kehittämisestä vastaaville henkilöille.

Tiedolla johtamisen digiajokortti -kurssilla saat yleiskuvan tiedolla johtamisen perusteista. Valmennuksen jälkeen ymmärrät tiedolla johtamisen yleiosimmät käsitteet, työkalut sekä niiden väliset suhteet. Voit suhteuttaa mediassa käytävää keskustelua omaan liiketoimintaasi ja ymmärrät mitä hyötyjä voit tiedolla johtamisen avulla saavuttaa.

Ajokorttiin sisältyy esikysely,  kaksi digitaaliseta kurssijaksoa ja  henkilö/organisaatiokohtainen fasilitointitunti sekä videomateriaali.

Kurssin käytyäsi:

• Ymmärrät, mihin tilanteisiin lähestyminen sopii ja mihin tilanteisiin tiedolla johtaminen puolestaan ei sovi.
  • Saat käsityksen oman yrityksesi / yksikkösi tiedolla johtamisen kypsyydestä
  • Osaat haastaa yrityksesi asiantuntijoita kehittämisen liiketoiminnallisesta relevanssista
  • Saat verrokkiryhmän muista kurssin osallistujista
  • Selkeän tiedolla johtamisen kehittämisen polun yrityksen kilpailukyvyn parantamiseksi

Kenelle koulutus sopii?

Koulutus sopii toimitusjohtajille, yrittäjille ja johtoryhmän jäsenille sekä liiketoiminnasta ja kehittämisestä vastaaville henkilöille.
Kurssilla sovelletaan vuorovaikutteista ja keskustelevaa metodiikkaa. Osallistuminen ei vaadi aiempaa osaamista aihealueeseen liittyen.

Kurssiohjelmaan sisältyy tarvekartoitus, videot sekä lähi- tai digijaksot ja henkilö/organisaatiokohtainen fasilitointi
Ajokortin teemoina ovat mm.

– AI, dataroom ja monet muut: Miksi tiedolla johtaminen on pinnalla juuri nyt?
– Tiedolla johtamisen ulottuvuudet ja ajattelumallit
– Oman yrityksen vaiheen tunnistamisen kautta tehokkaaseen johtamiseen
käytännön esimerkkien kautta
– Kuinka vien tiedolla johtamisen omaan yritykseeni:

• Kuinka luon mallin johdettavasta kokonaisuudesta
  • Miten kerään lähtödatan malliin
  • Miten luon tietoon perustuvan kehitysohjelman
  • Miten mittaan mallin / toimenpiteiden vaikuttavuutta toimivuutta.

Koulutuksen asiantuntijoina toimivat kokeneet valmentajat, Marko Parkkinen ja Juhani Strömberg. Kummallakin on mittava liikkeenjohdon käytännön kokemus.
Marko Parkkinen on Ratkaisutoimisto Seedin perustajajäsen, yritysjohdon konsultti sekä yli 20 yrityksen perustaja.
Juhani Strömberg on pitkän linjan digitalisoija sekä Seedigital -yksikön johtaja.

Yhteistyössä:

Seedi

Tiedolla johtamisen digiajokortti 27.4.-18.5.2021

Valmennuksen sisältö:

Koulutus toteutetaan neljässä osassa vastaamaan osallistujien tilannetta ja tarvetta.

1) Ennen valmennusta digitaalinen esikysely:
Osallistujan ja hänen organisaationsa tarpeet ja valmiudet

2) 1. jakso 27.4.2021 klo 13-16

13.00- 13:30   Johdanto & tutustuminen ja tilannekatsaus
13:30- 14:30   Tiedolla johtamisen ulottuvuudet ja ajattelumallit
14:40- 15:30   Tiedolla johtaminen käytännössä ja esimerkkejä
15:30- 15:55  Päivän oppimiskokemus ja sen purku
15:55- 16:00 Ohjeet seuraavaan + fasilitointiaikojen &- tavoitteiden varaus/jako

• Pienryhmät ennakkokyselyn mukaisin jaoin
  • AI, dataroom ja monet muut: Miksi tiedolla johtaminen on pinnalla juuri

3) Henkilö/Yrityskohtaiset tiedolla johtamisen fasilitointitunnit 29.4.-15.5.2021

4) 2. jakso 18.5.2021 klo 13-16

9- 11:30 Tiedolla johtaminen – uudet ideat ja kokemukset

Kuinka vien tiedolla johtamisen omaan yritykseeni

• Kuinka luon mallin johdettavasta kokonaisuudesta
  • Miten kerään lähtödatan malliin
  • Miten luon tietoon perustuvan kehitysohjelman
  • Miten mittaan mallin / toimenpiteiden vaikuttavuutta toimivuutta.

→ pohjautuu kerättyyn tietoon osallistujista

11:30-12  Yhteenvetoa tiedolla johtamisesta ja valmennuksen päätös

Striimin ohjeet

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen. Suoran lähetyksen aikana etäyhteyden kautta ei voi esittää kysymyksiä.

Jäsenetuhinta 890 €
Hinta 1 090 €

Hintoihin lisätään alv 24%.