Tehokoulutus: Yhteistoimintalaki uudistuu | striimi

Aika: 5.3.2021 klo 8:50 - 10:30
Ilmoittaudu viimeistään 3.3.2021
Kouluttaja: lakimies, OTM Reetta Riihimäki, Helsingin seudun kauppakamari
Kenelle Yhteistoimintalakia työssään käyttäville.

Hallituksen esitysluonnos uudeksi yhteistoimintalaiksi on annettu. Tehokoulutuksessa lakimies Reetta Riihimäki Helsingin seudun kauppakamarista käy läpi uuteen yhteistoimintalakiin ehdotettuja asioita.

Uudessa yhteistoimintalaissa on kolme kokonaisuutta:

• jatkuva vuoropuhelu työnantajan ja henkilöstön välillä
  • muutosneuvottelut
  • henkilöstön edustus työnantajan hallinnossa.

Aiheesta saatavilla myös KoulutusOnlinen verkkokurssit.

Uudesta yhteistoimintalaista on annettu hallituksen esitysluonnos, joka on lausuntokierroksella ennen varsinaisen hallituksen esityksen antamista. Yhteistoimintalaki uudistetaan kokonaan, ja uuden lain on tarkoitus tulla voimaan vuoden 2022 alussa.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittauduthan 3.3. mennessä tästä tai amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537.

8.50 Etäyhteyden avaaminen

9.00 Yhteistoimintalaki uudistuu

Jatkuva vuoropuhelu työnantajan ja henkilöstön välillä

• Vuoropuhelussa käsiteltävät asiat
  • Työyhteisön kehittämissuunnitelma
  • Säännöllisesti annettavat tiedot

Muutosneuvottelut

• Työvoiman vähentämisneuvottelut
  • Työnjohtovallan piiriin kuuluvat muutokset
  • Ehdotukset ja vaihtoehtoiset ratkaisut

Henkilöstön edustus työnantajan hallinnossa

Lakimies Reetta Riihimäki, Helsingin seudun kauppakamari

10.30 Tilaisuus päättyy

STRIIMIN OHJE

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat koulutusta edeltävänä päivänä sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Striimiin osallistuminen on samanhintainen kuin osallistuminen paikan päällä.

Jäsenetuhinta 230,00 € +alv 24 %
Normaalihinta 330,00 € +alv 24 %

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.

8.50 ilmoittautuminen ja yhteyden avaus
9.00 koulutus alkaa
10.30 koulutus päättyy

Lakimies ,OTM Reetta Riihimäki, Helsingin seudun kauppakamari

OTM Reetta Riihimäki toimii Helsingin seudun kauppakamarin työsuhdeneuvontaa antavana lakimiehenä. Hän on työskennellyt aikaisemmin työsuhdeneuvojana työntekijäliitossa. Reetta Riihimäki on yksi KauppakamariTiedon Työsuhde-teoksen kirjoittajista.