Tehokoulutus: Yhteistoimintalaki uudistuu | striimi

Aika: 20.1.2021 klo 9:00 - 10:15
Ilmoittaudu viimeistään 18.1.2021
Kouluttaja: Kirsi Parnila Lakimies Helsingin seudun kauppakamari
Kenelle Yhteistoimintalakia työssään käyttäville.

Hallituksen esitysluonnos uudeksi yhteistoimintalaiksi on annettu.

Uudessa yhteistoimintalaissa on kolme kokonaisuutta:

• jatkuva vuoropuhelu työnantajan ja henkilöstön välillä
  • muutosneuvottelut
  • henkilöstön edustus työnantajan hallinnossa.

Uudesta yhteistoimintalaista annettu hallituksen esitysluonnos on 15.1.2021 asti lausuntokierroksella ennen varsinaisen hallituksen esityksen antamista. Yhteistoimintalaki uudistetaan kokonaan, ja uuden lain on tarkoitus tulla voimaan vuoden 2022 alussa.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittauduthan 18.1. mennessä tästä tai amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537.

Yhteistoimintalaki uudistuu

Jatkuva vuoropuhelu työnantajan ja henkilöstön välillä

• Vuoropuhelussa käsiteltävät asiat
  • Työyhteisön kehittämissuunnitelma
  • Säännöllisesti annettavat tiedot

Muutosneuvottelut

• Työvoiman vähentämisneuvottelut
  • Työnjohtovallan piiriin kuuluvat muutokset
  • Ehdotukset ja vaihtoehtoiset ratkaisut

Henkilöstön edustus työnantajan hallinnossa

STRIIMIN OHJE

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat neljä (4) päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Striimiin osallistuminen on samanhintainen kuin osallistuminen paikan päällä. Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360

Jäsenetuhinta 230,00 € +alv 24 %
Normaalihinta 330,00 € +alv 24 %

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.

12.05 ilmoittautuminen ja yhteyden avaus
12.15 koulutus alkaa
13.30 koulutus päättyy

Lakimies Kirsi Parnila, Helsingin seudun kauppakamari

Kirsi Parnila toimii Helsingin seudun kauppakamarin työoikeudellisesta neuvonnasta vastaavana lakimiehenä. Hänellä on 20 vuoden kokemus työsuhdeasioiden hoitamisesta.

Kauppakamareiden valtakunnallinen koulutuspooli valitsi yksimielisesti Kirsin vuoden 2013 kouluttajaksi. Hänen asiantuntemuksensa työlainsäädännön kysymyksissä on kiistatonta.

Kirsin energinen esiintyminen ja kyky kertoa asiat selkeästi ja ymmärrettävästi saavat osallistujilta loistavat arvosanat koulutuksesta toiseen. Myös kirjallista tuotantoa on kertynyt runsaasti. Viimeksi julkaistut teokset ovat Työsopimuslaki käytännönläheisesti, Työsuhde tutuksi – esimiehen selviytymisopas, Yhteistoimintalaki käytännönläheisesti, Työsuhde käytännönläheisesti ja Työpaikan poissaolot käytännönläheisesti. Lisäksi Parnila on yksi KauppakamariTiedon Palkanlaskenta- ja Työsuhde-teoksen kirjoittajista.