STRIIMI: Tehokoulutus: Varaudu whistleblower-direktiivin vaatimuksiin

Aika: 8.12.2020 klo 9:00 - 10:30
Ilmoittaudu viimeistään 4.12.2020
Kouluttaja: Ville Kajala, Miikka Karimo
Kenelle Vähintään 50 hengen yrityksille ja julkisen sektorin organisaatioille.

Joulukuusta 2021 alkaen EU:n whistleblower-direktiivi tuo uusia vaatimuksia vähintään 50 hengen yrityksille ja julkisen sektorin organisaatioille.
Näiden organisaatioiden on otettava käyttöön epäiltyjen väärinkäytösten ilmoitus- eli whistleblower-kanava. Lisäksi direktiivi edellyttää selkeitä toimintatapoja, joilla suojellaan väärinkäytöksistä ilmoittavia työntekijöitä.

Tule kuulemaan, millaisia vaatimuksia on tulossa! Tehokoulutuksessa perehdyt direktiivin sisältöön ja whistleblower-ilmoitusten käsittelyprosessin vaiheisiin. Saat myös vinkkejä whistleblower-kanavan perustamiseen tai hankintaan liittyen.

Ilmoittauduthan 4.12. mennessä tästä tai amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537.

Whistleblower-direktiivin sisältö ja uudet vaatimukset

johtava asiantuntija Ville Kajala, Keskuskauppakamari

Whistleblower-ilmoitusten käsittely ja jatkotoimet

Whistleblower-kanavan perustaminen tai hankinta – mitä kannattaa huomioida?

Managing Director Miikka Karimo, EXSE Oy

STRIIMIN OHJE

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat neljä (4) päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Striimiin osallistuminen on samanhintainen kuin osallistuminen paikan päällä. Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360

Jäsenetuhinta 95,00 € +alv 24 %
Normaalihinta 195,00 € +alv 24 %

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.

9.00 koulutus alkaa
10.30 koulutus päättyy