STRIIMI: Tehokoulutus: Työnjohto-oikeus etätyössä

Ilmoittaudu viimeistään 12.1.2021
Kouluttaja: Lakimies Reetta Riihimäki, Helsingin seudun kauppakamari
Kenelle Etätyötä tekeville

Työnjohto-oikeuden käyttämisen merkitys korostuu, kun työtä tehdään etupäässä tai kokonaan etätyönä.
Työnantaja ei pysty koko ajan tarkkailemaan työn sujumista ja työntekijällä voi olla haasteita työnteossa. Myös työajan seuranta ja työntekijän poissaolot voivat aiheuttaa työnantajalle päänvaivaa.

Ilmoittauduthan 12.1. mennessä tästä tai amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537.

Työnjohto-oikeus

• perusta, sisältö, rajat

Työnjohto-oikeuden käyttäminen etätyössä

• työnteon johtaminen ja valvominen
  • työajan seuranta
  • työkyvyttömyys ja muut työntekijän poissaolotilanteet

STRIIMIN OHJE

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat neljä (4) päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Striimiin osallistuminen on samanhintainen kuin osallistuminen paikan päällä. Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360

Jäsenetuhinta 220,00 € +alv 24 %
Normaalihinta 320,00 € +alv 24 %
Hintaan sisältyy koulutuksen ohella sähköinen koulutusmateriaali.

Kun ilmoitat useamman kuin yhden osallistujan striimiin, ensimmäinen osallistuja maksaa koko hinnan ja kaikki seuraavat osallistujat -50%. Jokainen osallistuja saa linkin striimin katsomiseen ja voi osallistua koulutukseen mistä haluaa. Ryhmän voit ilmoittaa: asiakaspalvelu@kauppakamarinkoulutus.fi tai soita 09 2286 0360

8.55 ilmoittautuminen ja yhteyden avaus
9.00 koulutus alkaa
10.15 koulutus päättyy

Lakimies Reetta Riihimäki, Helsingin seudun kauppakamari

OTM Reetta Riihimäki toimii Helsingin seudun kauppakamarin työsuhdeneuvontaa antavana lakimiehenä. Hän on työskennellyt aikaisemmin työsuhdeneuvojana työntekijäliitossa. Reetta Riihimäki on yksi KauppakamariTiedon Työsuhde-teoksen kirjoittajista.