STRIIMI: Tehokoulutus: PK-yrityksen yrityssaneeraus ja konkurssi

Aika: 2.2.2021 klo 9:00 - 10:45
Ilmoittaudu viimeistään 29.1.2021
Kouluttaja: Olli Kärkkäinen Asianajaja, osakas Asianajotoimisto Sivenius, Suvanto & Co Oy
Kenelle Yrityssaneerauksen ja konkurssin kanssa painiville yrityksille.

Koronaepidemian vaikutukset heijastuvat lähes jokaiseen yritykseen. Poikkeusolosuhteet voivat ajaa pk-yrityksen tilanteeseen, jossa se ei enää kykene selviytymään taloudellisista velvoitteistaan. Tällöin voi olla edessä yrityksen hakeutuminen saneerausmenettelyyn tai konkurssiin.

Miten yrityssaneeraus- tai konkurssimenettely käytännössä etenee? Mihin tilanteisiin saneeraus vielä sopii ja milloin konkurssiin hakeutuminen on oikea vaihtoehto?
Koulutuksen jälkeen osallistujilla on selkeä kuva siitä, mihin tilanteisiin kumpikin menettely sopii.

Ilmoittauduthan 29.1. mennessä tästä tai amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537.

Yrityssaneeraus

• Mikä on yrityssaneeraus
  • Mitkä velat kuuluvat saneerausmenettelyyn
  • Saneerausmenettelyyn hakeminen ja siihen pääsyn edellytykset
  • Saneerausmenettelyn aloittaminen
  • Menettelyn aloittamisen oikeusvaikutukset
  • Saneerausohjelma ja selvittäjän rooli
  • Saneerausohjelman vahvistaminen ja toteuttaminen

Konkurssi

• Konkurssiin hakeutuminen
  • Konkurssin alkamisen edellytykset
  • Konkurssimenettelyn vaiheet
  • Konkurssivelat
  • Konkurssihallinto ja saatavien valvonta
  • Konkurssin raukeaminen

STRIIMIN OHJE

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat neljä (4) päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Striimiin osallistuminen on samanhintainen kuin osallistuminen paikan päällä. Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360

Jäsenetuhinta 250,00 € +alv 24 %
Normaalihinta 350,00 € +alv 24 %

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.

8.45 ilmoittautuminen ja yhteyden avaus
9.00 koulutus alkaa
10.45 koulutus päättyy

Olli Kärkkäinen Asianajaja, osakas Asianajotoimisto Sivenius, Suvanto & Co Oy

Tilaisuuden kouluttajana toimii asianajaja, osakas Olli Kärkkäinen Asianajotoimisto Sivenius, Suvanto & Co Oy:stä.