STRIIMI: Tehokoulutus: Lomautus palkanlaskennassa, vaikutus vuosilomiin ja etuuksiin

Aika: 8.12.2020 klo 8:55 - 10:15
Ilmoittaudu viimeistään 4.12.2020
Kouluttaja: Kirsi Parnila, lakimies, Helsingin seudun kauppakamari
Kenelle Palkkahallintoa työssään käyttäville.

Tilaisuudessa käsitellään lomautusta palkkahallinnon näkökulmasta eli sitä miten palkanmaksuun vaikuttavat esimerkiksi lomautuksen toteuttaminen osa-aikaisena, miten vuosilomaa kertyy ja miten loma annetaan lomautusaikana. Miten lomautusaikana käy luontoiseduille ja henkilökuntaeduille sekä miten palkanmaksu määräytyy työsuhteen päättyessä lomautusaikana.

Ilmoittauduthan 4.12. mennessä tästä tai amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537.

Lomautus palkanlaskennassa, vaikutus vuosilomiin ja etuuksiin

• miten palkanmaksuun vaikuttavat esimerkiksi lomautuksen toteuttaminen osa-aikaisena
  • miten vuosilomaa kertyy
  • miten loma annetaan lomautusaikana sekä
  • miten lomautusaikana käy luontoiseduille ja henkilökuntaeduille
  • miten palkanmaksu määräytyy työsuhteen päättyessä lomautusaikana

STRIIMIN OHJE

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat neljä (4) päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Striimiin osallistuminen on samanhintainen kuin osallistuminen paikan päällä. Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360

Jäsenetuhinta 220,00 € +alv 24 %
Normaalihinta 320,00 € +alv 24 %

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.

8.55 ilmoittautuminen ja yhteyden avaaminen
9.00 koulutus alkaa
10.15 koulutus päättyy

Kirsi Parnila, lakimies Helsingin seudun kauppakamari

Kirsi Parnila toimii Helsingin seudun kauppakamarin työoikeudellisesta neuvonnasta vastaavana lakimiehenä. Hänellä on 20 vuoden kokemus työsuhdeasioiden hoitamisesta.

Kauppakamareiden valtakunnallinen koulutuspooli valitsi yksimielisesti Kirsin vuoden 2013 kouluttajaksi. Hänen asiantuntemuksensa työlainsäädännön kysymyksissä on kiistatonta.

Kirsin energinen esiintyminen ja kyky kertoa asiat selkeästi ja ymmärrettävästi saavat osallistujilta loistavat arvosanat koulutuksesta toiseen. Myös kirjallista tuotantoa on kertynyt runsaasti.