STRIIMI: Tehokoulutus: Koronavirus ja työoikeudelliset kysymykset NYT

Aika: 27.11.2020 klo 8:45 - 10:15
Ilmoittaudu viimeistään 25.11.2020
Kouluttaja: Lakimies Kirsi Parnila, Helsingin seudun kauppakamari
Kenelle HR-vastaavat, -päälliköt, esimiehet ja johtajat.

Tehokoulutuksessa päivität tietosi koronaviruspandemiaan liittyvistä keskeisistä työantajaa koskevista työoikeudellista velvoitteista.

Ohjelmassa mm.:

• poissaolot koronaan liittyen
  • oikeus palkalliseen poissaoloon
  • vuosiloman siirtäminen sairaustilanteessa
  • työnantajan määräysvalta eri tilanteissa
  • etätyön teettäminen
  • korona lomautus- ja irtisanomisperusteena

Ilmoittauduthan 25.11. mennessä tästä tai amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537.

Koronavirus ja työoikeudelliset kysymykset NYT

Poissaolot koronaan liittyen

• Sairastuminen/altistuminen
  • Testitulosten odotteluaika
  • Lapsi sairaana

Oikeus palkalliseen poissaoloon

• ilmoitusvelvollisuus ja lääkärintodistus
  • korvaavan työn teettäminen

Vuosiloman siirtäminen sairaustilanteessa

• sairaus/karanteeni
  • omaehtoinen karanteeni

Työnantajan määräysvalta eri tilanteissa

• koronatestin teettäminen
  • maskipakko
  • työn teettäminen työpaikalla, etätyön päättäminen
  • vapaa-ajan matkat

Etätyön teettäminen

Korona lomautus- ja irtisanomisperusteena

STRIIMIN OHJE

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat neljä (4) päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Striimiin osallistuminen on samanhintainen kuin osallistuminen paikan päällä. Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360

Jäsenetuhinta 220,00 € + alv 24 %
Normaalihinta 320,00 € +alv 24 %

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.

8.50 ilmoittautuminen ja yhteyden avaaminen
9.00 koulutus alkaa
10.15 koulutus päättyy

Lakimies Kirsi Parnila, Helsingin seudun kauppakamari

Kirsi Parnila toimii Helsingin seudun kauppakamarin työoikeudellisesta neuvonnasta vastaavana lakimiehenä. Hänellä on 20 vuoden kokemus työsuhdeasioiden hoitamisesta. Kauppakamareiden valtakunnallinen koulutuspooli valitsi yksimielisesti Kirsin vuoden 2013 kouluttajaksi. Hänen asiantuntemuksensa työlainsäädännön kysymyksissä on kiistatonta. Kirsin energinen esiintyminen ja kyky kertoa asiat selkeästi ja ymmärrettävästi saavat osallistujilta loistavat arvosanat koulutuksesta toiseen. Myös kirjallista tuotantoa on kertynyt runsaasti.