STRIIMI: Tehokoulutus: Korona ja lomautuksen muutostilanteet

Ilmoittaudu viimeistään 25.5.2020
Kouluttaja: Kirsi Parnila Lakimies Helsingin seudun kauppakamari
Kenelle HR-päälliköille ja johtajille

Suosittu kampanjamme jatkuu koko kevään ajan! Haluamme auttaa yrityksiä tässä poikkeuksellisessa tilanteessa ja tarjoamme kaikki kauppakamarin kevään striimikoulutukset nyt 50 % alennuksella. Koulutusedun saat kassalla koodilla K20ETA 1.6. saakka. Etu koskee vain uusia ilmoittautumisia.

Koronapandemia alussa nopeasti suoritetut lomauttamispäätökset eivät välttämättä ole olleet riittäviä tai muuten onnistuneita. Pandemian pitkittyessä työnantajalle voi tulla tarve tehdä muutoksia jo toteutettuihin lomautuksiin ja joudutaan miettimään, miten lomautuksen voi kokonaan tai osin peruuttaa, siirtää, keskeyttää tai lakkauttaa. Myös lomautuksen muuttamisesta irtisanomiseksi voidaan joutua harkitsemaan.

Erityisen ongelmalliseksi tilanteen tekee se, että työsopimuslaissa ei ole näitä tilanteita koskevia määräyksiä ja tiedon löytäminen oikeasta toimintatavasta on työnantajalle hankalaa.

8.55 Yhteyden avaaminen

9.00 Tehokoulutus: Lomautuksen muutostilanteet

• Miten lomautusta voidaan jatkaa?
  • Miten lomautuksen voi keskeyttää, peruuttaa tai siirtää?
  • Miten lomautetun työntekijän työsuhteen voi päättää?

10.30 Tilaisuus päättyy

Ilmoittauduthan 25.5. mennessä tästä tai amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537
Lisätiedot: palvelupäällikkö Heidi Sikkilä, heidi.sikkila(at)kauppakamari.fi, p. 0400 568 900

WEBINAARIN OHJE

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat neljä (4) päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Striimiin osallistuminen on samanhintainen kuin osallistuminen paikan päällä. Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360.

Jäsenetuhinta 250€ + alv 24%
Normaalihinta 350€ + alv 24%

Hintoihin lisätään alv 24%. Osallistumismaksuun sisältyy sähköinen koulutusmateriaali ja luento. Muutokset mahdollisia. Koulutuksen järjestämisen ehtona on koulutuskohtaisen vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen.

8.55 Yhteyden avaaminen
9.00 Koulutua alkaa
tauko tarpeen mukaan
10.30 Tilaisuus päättyy

Kirsi Parnila Lakimies Helsingin seudun kauppakamari

Kirsi Parnila toimii Helsingin seudun kauppakamarin työoikeudellisesta neuvonnasta vastaavana lakimiehenä. Hänellä on 20 vuoden kokemus työsuhdeasioiden hoitamisesta.

Kauppakamareiden valtakunnallinen koulutuspooli valitsi yksimielisesti Kirsin vuoden 2013 kouluttajaksi. Hänen asiantuntemuksensa työlainsäädännön kysymyksissä on kiistatonta.

Kirsin energinen esiintyminen ja kyky kertoa asiat selkeästi ja ymmärrettävästi saavat osallistujilta loistavat arvosanat koulutuksesta toiseen. Myös kirjallista tuotantoa on kertynyt runsaasti. Viimeksi julkaistut teokset ovat Työsopimuslaki käytännönläheisesti, Työsuhde tutuksi – esimiehen selviytymisopas, Yhteistoimintalaki käytännönläheisesti, Työsuhde käytännönläheisesti ja Työpaikan poissaolot käytännönläheisesti. Lisäksi Parnila on yksi KauppakamariTiedon Palkanlaskenta- ja Työsuhde-teoksen kirjoittajista.