STRIIMI: Taloushallintoa esimiehille ja tiiminvetäjille

Aika: 3.11.2020 klo 8:45 - 15:30
Ilmoittaudu viimeistään 30.10.2020
Kouluttaja: Teija Kerbs, Helsingi seudun kauppakamari
Kenelle Koulutus on suun­ni­teltu erityi­sesti asian­tun­ti­joille, projek­ti­pääl­li­köille ja tiimin­ve­tä­jille, jotka haluavat vahvistaa talous­hal­linnon perus­teiden osaa­mistaan, mutta eivät tee päätyökseen talous­hal­linnon tehtäviä.

Helsingin seudun kauppakamarin käytännönläheinen valmennuspäivä antaa kokonaiskuvan yrityksen taloushallinnosta.

Tiiminvetäjät eivät voi jättää talouden asioiden hallintaa vain talousosaston huoleksi, vaan jokaisen esimiehen ja avainhenkilön tulee osata talouden peruslainalaisuudet ja käsitteet pystyäkseen tekemään hyviä päätöksiä.

Koulutus on suun­ni­teltu erityi­sesti asian­tun­ti­joille, projek­ti­pääl­li­köille ja tiimin­ve­tä­jille, jotka haluavat vahvistaa talous­hal­linnon perus­teiden osaa­mistaan, mutta eivät tee päätyökseen talous­hal­linnon tehtäviä. Koulutus ei edellytä aiempaa talous­hal­linnon osaa­mista.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittauduthan 30.10. mennessä tästä tai
amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537

Taloushallintoa esimiehille ja tiimin­ve­tä­jille

• Yleiskuva tuloslaskelman ja taseen sisällöstä
  • Liitetiedot tilinpäätöksessä
  • Budjetointi vs toteutunut
  • Yleiskuva investointilaskelmista
  • Edustus, matkustus, henkilökuntakulut

STRIIMIN OHJE

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat neljä (4) päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Striimiin osallistuminen on samanhintainen kuin osallistuminen paikan päällä. Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360.

Jäsenetuhinta 465€ + alv 24%
Normaalihinta 665€ + alv 24%

Hintoihin lisätään alv 24%. Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.

Kauppakamarien jäsenorganisaatioiden henkilöstö osallistuu koulutuksiin aina edullisimmalla jäsenetuhinnalla.
Hyödynnä myös pysyvä määräalennuksemme, ilmoita 5 – maksa 4!

8.45 yhteyden avaus
9.00 koulutus alkaa
10.15 tauko
12.00-12.30 lounastauko
14.00 tauko
15.30 Tilaisuus päättyy

Teija Kerbs Kirjanpidon asiantuntija Helsingin seudun kauppakamari

Teija Kerbs toimii kirjanpidon asiantuntijana Helsingin seudun kauppakamarissa. Jäsenyrityksille annettavan neuvonnan lisäksi Kerbsin tehtäviin kuuluu asiakkaiden koulutus taloushallinnon eri osa-alueilla. Kerbs on työskennellyt pitkään erityyppisten yritysten taloushallinnon parissa ja hänellä on monipuolinen kokemus taloushallinnon eri osa-alueista.