STRIIMI: Suuri arvonlisäverotuksen ajankohtaisseminaari

Paikka: Omalta koneelta
Ilmoittaudu viimeistään 18.9.2020
Kouluttaja: Joonas Paavolainen
Kenelle Taloushallinnon ja verotuksen parissa työskenteleville

Mikä arvonlisäverotuksessa on ajankohtaista juuri nyt?
Mitkä muutokset ovat tulossa ja miten niihin tulee varautua?

Päivitä tietosi arvonlisäverotuksesta ajan tasalle!

Muuttuvassa arvonlisäveroympäristössä tietojen päivitys on tehokas tapa välttää virheitä ja myös löytää uusia mahdollisuuksia. Seminaarissa tutustutaan arvonlisäverotuksen viimeaikaisimpiin muutoksiin sekä ennakoidaan mahdollisia tulevia muutoksia.

Tiiviissä koulutustilaisuudessa päivität arvonlisävero-osaamisesi ja näin myös varmistat muuttuvien arvonlisäverokäytäntöjen oikean soveltamisen jokapäiväisessä työssäsi. Arvonlisäverotus vaikuttaa jokaisen yhtiön taloudelliseen toimintaan!

08.45 Ilmoittautuminen ja yhteyden avaus

9.00 Ostovähennysten tulkintatilanteita

• Edustus-, kokous- ja markkinointikulut
  • Henkilöstökulut
  • Matkakulut

Oman käytön verotus

• Milloin oman käytön verotus tulee sovellettavaksi
  • Oman käytön veron laskeminen

Viimeaikaiset muutokset arvonlisäverotuksessa

• Arvosetelit arvonlisäverotuksessa
  • Sähköisten kirjojen ja julkaisujen alennettu verokanta

Kansainvälisen kaupan ongelmakohtia

• Kansainvälisen kaupan perustilanteet
  • Tyypillisimmät ”sudenkuopat” kansainvälisessä tavarakaupassa
  • Yhteisökuljetusten näyttövaatimukset
  • Palveluiden myyntimaasääntöjen merkitys ja oikea soveltaminen
  • Ulkomaisen alv-tunnisteen merkitys EU-kaupassa
  • Tavaran myynti asennettuna

Tulevia arvonlisäverolain muutoksia

• Verkkokaupan arvonlisäverotuksen muutokset EU:ssa 2021

Uusin oikeus- ja verotuskäytäntö

16.00 Tilaisuus päättyy

STRIIMIN OHJE

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat neljä (4) päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä.

Käytännössä varmistat vain, että tietokoneesi internetyhteys toimii, koneen ääniresurssit ovat käytössä ja äänenvoimakkuus sopivalla tasolla. Suosittelemme kuulokkeiden ja mikrofonin käyttöä.

Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun puhelimitse 09 2286 0360 tai sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi.

Jäsenetuhinta 470€ + alv 24%
Normaalihinta 670€ + alv 24%
Hintaan sisältyy koulutuksen ohella sähköinen koulutusmateriaali.

08.45 Ilmoittautuminen yhteyden avaus
9.00 Koulutus alkaa