Suuri arvonlisäverotuksen ajankohtaisseminaari | striimi

Paikka: Omalta koneelta
Ilmoittaudu viimeistään 19.9.2021
Kouluttaja: Joonas Paavolainen
Kenelle Taloushallinnon ja verotuksen parissa työskenteleville

Mikä arvonlisäverotuksessa on ajankohtaista juuri nyt?
Mitkä muutokset ovat tulossa ja miten niihin tulee varautua?

Päivitä tietosi arvonlisäverotuksesta ajan tasalle!

Muuttuvassa arvonlisäveroympäristössä tietojen päivitys on tehokas tapa välttää virheitä ja myös löytää uusia mahdollisuuksia. Seminaarissa tutustutaan arvonlisäverotuksen viimeaikaisimpiin muutoksiin sekä ennakoidaan mahdollisia tulevia muutoksia.

Tiiviissä koulutustilaisuudessa päivität arvonlisävero-osaamisesi ja näin myös varmistat muuttuvien arvonlisäverokäytäntöjen oikean soveltamisen jokapäiväisessä työssäsi.

Arvonlisäverotus vaikuttaa jokaisen yhtiön taloudelliseen toimintaan!

Ilmoittauduthan 19.9. mennessä tästä tai amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537.
Lisätiedot: palvelupäällikkö Heidi Sikkilä, heidi.sikkila(at)kauppakamari.fi, p. 0400 568 900

Ostovähennysten tulkintatilanteita

• Edustus-, kokous- ja markkinointikulut
  • Henkilöstökulut
  • Matkakulut

Oman käytön verotus

• Milloin oman käytön verotus tulee sovellettavaksi
  • Oman käytön veron laskeminen

Viimeaikaiset muutokset arvonlisäverotuksessa

• Verkkokaupan muutokset
  • One Stop Shop (OSS)

Kansainvälisen kaupan ongelmakohtia

• Kansainvälisen kaupan perustilanteet
  • Tyypillisimmät ”sudenkuopat” kansainvälisessä tavarakaupassa
  • Yhteisökuljetusten näyttövaatimukset
  • Palveluiden myyntimaasääntöjen merkitys ja oikea soveltaminen
  • Ulkomaisen alv-tunnisteen merkitys EU-kaupassa
  • Tavaran myynti asennettuna

Uusin oikeus- ja verotuskäytäntö

STRIIMIN OHJE

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä sähköpostiosoitteeseen. asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi.

Jäsenetuhinta 495,00€ + alv 24%
Normaalihinta 695,00€ + alv 24%
Hintaan sisältyy koulutuksen ohella sähköinen koulutusmateriaali.

08.45 Ilmoittautuminen yhteyden avaus
9.00 Koulutus alkaa
10.15 tauko
12.00-12.45 lounatauko
14.00 tauko
16.00 Tilaisuus päättyy

Joonas Paavolainen, Tax Manager KPMG OY

Valmistuttuaan juristiksi vuonna 2008, Joonas on työskennellyt KPMG:n vero- ja lakipalveluissa arvonlisäveroasiantuntijana.
KPMG:llä Joonas on työskennellyt niin kotimaiseen kuin kansainväliseen arvonlisäverotukseen liittyvissä tehtävissä.

Joonas Paavolainen on hyvin suosittu, arvostettu ja innostava kouluttaja.