STRIIMI: Sisältömarkkinoinnin peruskoulutus

Ilmoittaudu tästä

Aika: 2.4.2020 klo 8:45 - 15:00
Paikka: omalta koneelta
Kenelle suunnattu kaikille sisältömarkkinoinnista kiinnostuneille ja sen pariin aikoville.

Sisältömarkkinointi on liiketoiminnallisten tavoitteiden edistämistä asiakkaan näkökulmasta lisäarvollisen sisällön keinoin. Sisältömarkkinointia voidaan toteuttaa niin asiakkaan omissa kanavissa, kuin ostetussa mediassa, jolloin puhutaan natiivimainonnasta. Myös vaikuttajamarkkinointi on yksi sisältömarkkinoinnin muoto. Perinteisestä mainonnasta ja markkinoinnista poiketen, sisältömarkkinoinnilla haetaan pysyvämpiä muutoksia pidemmällä aikajänteellä. Onnistunut sisältömarkkinointi perustuu aina mitattaviin liiketoiminnallisiin tavoitteisiin, esimerkiksi myynnin tai yrityksen tunnettuuden kasvuun.

Yhden päivän mittainen koulutus on suunnattu kaikille sisältömarkkinoinnista kiinnostuneille ja sen pariin aikoville. Sopii erinomaisesti esimerkiksi toimittaja- ja viestintätaustaisille, jotka haluavat laajentaa osaamistaan kaupallisen sisällön tekemiseen, sekä sellaisille henkilöille, joiden vastuulle uutena osana tulee yrityksen sisältömarkkinointi. Koulutus kattaa taktisen tason perustiedot ja -taidot kaupallisen sisällön tuottamisesta niin yrityksen omissa kanavissa, kuin ostetussa mediassa (natiivimainonta).

Koulutus tehdään yhteistyössä IAB:n kanssa. IAB:n jäsenet osallistuvat tilaisuuteen jäsenetuhinnalla.

Striimin ohjeet

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat neljä (4) päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen. Suoran lähetyksen aikana etäyhteyden kautta ei voi esittää kysymyksiä.

Striimiin osallistuminen on samanhintainen kuin osallistuminen paikan päällä. Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360.

Näin ilmoittaudut striimiin:

Ilmoittaudu koulutukseen ja siirry ostoskoriin. Valitse striimi-vaihtoehto täyttäessäsi osallistujan tiedot. Muista valita kauppakamarijäsenyytesi alasvetovalikosta.

Sisältö

8.45 Yhteyden avaus

9.00 Sisältömarkkinoinnin perusteet
-mitä sisältömarkkinointi todellisuudessa on
-tuloksellisen sisältömarkkinoinnin kriittiset tekijät
-tuotannon prosessi
-mittarien valinta
-vaikuttajayhteistyön perusteet
-sisältömarkkinointia koskeva lainsäädäntö ja suositukset
-projektivastuullisen muistilista

15.00 tilaisuus päättyy

Hinta

JÄSENETUHINTA 550,00 € (+alv 24 %, 132,00 €)
NORMAALIHINTA 750,00 € (+alv 24 %, 180,00 €)
Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali

Elli Mäkilä Toimitusjohtaja, kouluttaja Storybound Oy

Elli Mäkilä Toimitusjohtaja, kouluttaja Storybound Oy

Kouluttajana toimii sisältömarkkinoinnin ja johtamisen asiantuntija, Storybound Oy:n toimitusjohtaja Elli Mäkilä, joka toimii myös IAB Finlandin Sisältömarkkinoinnin työryhmän puheenjohtajana. Mäkilällä on 25 vuoden kokemus mediasta, sisällöntuotannosta, myynnistä ja liiketoimintajohtamisesta. Viime vuosina hän on kouluttanut sekä suomalaisia että ulkomaisia medioita ja mainostajia. Native Advertising Institute on noteerannut Mäkilän julkaisun molempina vuosina (2018 ja 2019) 100 Significant Women in Native Advertising -kirjassa. Vuonna 2019 Mäkilä toimi myös Native Advertising Awards -tuomaristossa ja vuonna 2020 The IAB Europe MIXX Awards -tuomaristossa

Peruutusehto