STRIIMI: Rakennusurakoiden julkinen hankinta

Ilmoittaudu

Aika: 19.11.2020 klo 9:00 - 12:00
Paikka: omalta koneelta
Ilmoittaudu viimeistään 17.11.2020
Kouluttaja: Aarne Kumlin ja Pauliina Karinkanta
Kenelle Julkisten hankintojen rakennusurakoita kilpailuttaville sekä erityisalojen hankintalain piirissä toimiville

Muistuta ilmoittautumisen päättymisestä Tästä saat kalenterisi muistuttamaan ilmoittautumisesta pari päivää ennen määräaikaa. Huomaa, että ilmoittautumismuistutuksen lisääminen omaan kalenteriin ei toimi ilmoittautumisena meille.

Oletko rakennusurakkahankintojen kanssa tekemisissä? Tiedätkö mihin asioihin kilpailutuksissa kannattaa erityisesti kiinnittää huomiota?

Koulutus on suunnattu etenkin julkisina hankintoina rakennusurakoita ja niihin liittyviä palveluita kilpailuttaville, mutta myös tarjoajina toimivat saavat käytännön vinkkejä rakennusurakoiden kilpailuttamiseen. Koulutus soveltuu myös erityisalojen hankintalain piirissä toimiville.

Ilmoittauduthan 17.11. mennessä tästä tai amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537.

Sisältö

Rakennusurakat ja kynnysarvon laskeminen rakennusurakoissa

  • Rakennusurakan ja tavara- ja palveluhankintojen rajanvetoja. Miten esim. urakkaan liittyvät tavarahankinnat ja suunnittelupalvelut huomioidaan kynnysarvoa laskettaessa.

Tarjoajan soveltuvuusvaatimukset ja niihin liittyvät oikeusohjeet

  • Soveltuvuusvaatimusten asettaminen ja niihin liittyvät selvitykset mm. RALA – pätevyystodistukset
  • Referenssejä koskevat vaatimukset ja referenssien vertailu

Tarjousten tarkastaminen, täsmentäminen ja vertailu

  • Tarjouksen tarjouspyynnön mukaisuuden tarkastaminen ennen tarjousten vertailua
  • Tarjousten ja tarjouspyynnön täsmentäminen

Yhteenveto

Tilaisuuden kouluttajana toimii asiantuntija, VT Aarne Kumlin ja/tai asiantuntija, VT Pauliina Karinkanta PTCServices Oy:stä

STRIIMIN OHJE

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat neljä (4) päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Striimiin osallistuminen on samanhintainen kuin osallistuminen paikan päällä. Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360

Hinta

Jäsenetuhinta 395,00 € +alv 24
Normaalihinta 495,00 € +alv 24 %

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.
Kauppakamarien jäsenorganisaatioiden henkilöstö osallistuu koulutuksiin aina edullisimmalla jäsenetuhinnalla. Hyödynnä myös pysyvä määräalennuksemme, ilmoita 5 – maksa 4!

Ohjelma

09.00 ilmoittautuminen ja yhteydenavaus
09.05 koulutus alkaa
10.30 tauko
12.00 koulutus päättyy

Oikeudet muutoksiin:  

Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen järjestämisen ehtona on koulutuskohtaisen vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen. 


Pauliina Karinkanta
Asiantuntija, varatuomari
PTCServices Oy


Aarne Kumlin
Asiantuntija, varatuomari
PTCServices Oy

Peruutusehto

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään viikko (1) viikkoa ennen tilaisuutta. 7-5 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 2 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Koulutuksen toteuttamisen ehtona on riittävä osallistujamäärä.