STRIIMI: Project Manager -ajokortti 10.-11.6.2020

Aika: 10.6.2020 klo 8:45 - 16:00 Aika: 10.-11.6.2020
Ilmoittaudu viimeistään 9.6.2020
Kouluttaja: Mikko Mäntyneva FT, KTL MCS-Management Consulting Services Oy
Kenelle Projektipäällikköille ja projektinhallinnan menetelmien kehittäjäjille

Suosittu kampanjamme jatkuu koko kevään ajan! Haluamme auttaa yrityksiä tässä poikkeuksellisessa tilanteessa ja tarjoamme kaikki kauppakamarin kevään striimikoulutukset nyt 50 % alennuksella. Koulutusedun saat kassalla koodilla K20ETA 16.6. saakka. Etu koskee vain uusia ilmoittautumisia.Haluatko saada valmiudet toimia vastuullisena projektipäällikkönä tai projektinhallinnan menetelmien kehittäjänä?

Project Manager -ajokortin tavoitteena on hyvä ja ammattimainen projektinhallinta. Koulutusohjelman jälkeen hallitset parhaat projektinhallinnan työkalut ja tiedot sekä tunnet keinot innostaa projektihenkilöstö ja sidosryhmät yhteisiin toimintatapoihin.

Asiantuntijana koulutuksessa toimii Mikko Mäntyneva, MCS-Management Consulting Services Oy.

Koulutuksen hintaan sisältyy Mikko Mäntynevan kirja Hallittu projekti – Jäntevästä suunnittelusta menestykselliseen toteutukseen. Kirja jaetaan osallistujille koulutustilaisuudessa.

Ilmoittauduthan 9.6. mennessä tästä tai amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537
Lisätiedot: palvelupäällikkö Heidi Sikkilä, heidi.sikkila(at)kauppakamari.fi, p. 0400 568 900

STRIIMIN OHJE:

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat 1-2 päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi.

Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360.

Ohjelma 1. päivä

8.45 yhteyden avaus

Projektijohtamisen lähtökohdat
Projektipäällikön keskeiset roolit
Projektin elinkaari
Projektisuunnitelman tekeminen
Organisoituminen projektiin ja projektiorganisaation johtaminen
Projektin resursointi ja hankinnat
Projektin budjetointi, kustannusten hallinta ja projektin talousohjaus
Ajanhallinta projektissa

16.00 Ensimmäinen seminaaripäivä päättyy

Ohjelma 2. päivä

8.45 Yhteyden avaus

Sidosryhmäsuhteiden hallinta projektissa
Projektiviestintä Laadunvarmistus ja – ohjaaminen
Projektin muutoshallinta
Projektin päättäminen
Projektisalkun johtaminen
Miten kehittää projektitoimintaa organisaatiossa?

16.00 Tilaisuus päättyy

Tauot: 10.15 ja 14.15. Lounastauko klo 12.00–12.45

Jäsenetuhinta 750€ + alv 24%
Normaalihinta 950€ + alv 24%

Hintoihin lisätään alv 24%. Osallistumismaksuun sisältyy sähköinen koulutusmateriaali ja luento. Muutokset mahdollisia. Koulutuksen järjestämisen ehtona on koulutuskohtaisen vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen.

Ohjelma 1. päivä

8.45 yhteyden avaus
9.00 Koulutus alkaa
16.00 Ensimmäinen seminaaripäivä päättyy

Ohjelma 2. päivä

8.45 Yhteyden avaus
9.00 Koulutus alkaa
16.00 Tilaisuus päättyy

Tauot: 10.15 ja 14.15. Lounastauko klo 12.00–12.45

Mikko Mäntyneva FT, KTL MCS-Management Consulting Services Oy

FT, KTL Mikko Mäntyneva on liiketoiminnan kehittämisen yliopettaja, kouluttaja, puhuja ja tietokirjailija. Hänellä on kolmen vuosikymmenen kokemus niin liike- kuin muunkin toiminnan kehittämisestä eri toimialoja edustavissa organisaatioissa. Hänen keskeisiä osaamisalueitaan ovat asiakaslähtöinen liiketoiminta, B2B-myynti, tuottavuuden parantaminen (Lean) ja projektitoiminnan kehittäminen. Mäntyneva on kouluttanut viime vuosien aikana yli tuhat (Key) Account Manageria ja myyntipäällikköä.

Mäntyneva on koulutukseltaan kauppatieteiden lisensiaatti (markkinointi) ja filosofian tohtori. Tohtoriksi Mäntyneva väitteli asiakkuusosaamisen kehittämisestä suomalaisissa yrityksissä.

Lisäksi hän on kirjoittanut viisi asiakkuuksia, myyntiä, markkinointia, kasvua ja projektitoimintaa käsittelevää kirjaa. Kauppakamarin Kustannuksen julkaisemana Mäntynevalta on aikaisemmin ilmestynyt teokset Hallittu projekti – Jäntevästä suunnittelusta menestykselliseen toteutukseen (2016) ja Kasvua innovaatioista (2012)Häneltä ilmestyy keväällä 2019 teos Key Account Management – kasvata yrityksesi avainasiakkuuksia.