STRIIMI: Project Manager -ajokortti 1-2.12.2020

Aika: 1.12.2020 klo 8:45 - 16:00
Ilmoittaudu viimeistään 26.11.2020
Kouluttaja: Mikko Mäntyneva FT, KTL MCS-Management Consulting Services Oy
Kenelle Projektinhallinnon asiantuntijoille, jotka haluavat kehittää yrityksensä projektitoimintaa vaativissa ja moniosaisissa hankkeissa.

Haluatko saada valmiudet toimia vastuullisena projektipäällikkönä tai projektinhallinnan menetelmien kehittäjänä?

Project Manager -ajokortin tavoitteena on hyvä ja ammattimainen projektinhallinta. Koulutusohjelman jälkeen hallitset parhaat projektinhallinnan työkalut ja tiedot sekä tunnet keinot innostaa projektihenkilöstö ja sidosryhmät yhteisiin toimintatapoihin.

Koulutuksen hintaan sisältyy Mikko Mäntynevan kirja Hallittu projekti – Jäntevästä suunnittelusta menestykselliseen toteutukseen. Kirja jaetaan osallistujille koulutustilaisuudessa.

Ilmoittauduthan 26.11. mennessä tästä tai amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537.

PÄIVÄ 1

• Projektijohtamisen lähtökohdat
  • Projektipäällikön keskeiset roolit
  • Projektin elinkaari
  • Projektisuunnitelman tekeminen
  • Organisoituminen projektiin ja projektiorganisaation johtaminen
  • Projektin resursointi ja hankinnat
  • Projektin budjetointi, kustannusten hallinta ja projektin talousohjaus
  • Ajanhallinta projektissa

PÄIVÄ 2.

• Sidosryhmäsuhteiden hallinta projektissa
  • Projektiviestintä Laadunvarmistus ja – ohjaaminen
  • Projektin muutoshallinta
  • Projektin päättäminen
  • Projektisalkun johtaminen
  • Miten kehittää projektitoimintaa organisaatiossa?

STRIIMIN OHJE

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat neljä (4) päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Striimiin osallistuminen on samanhintainen kuin osallistuminen paikan päällä. Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360

Jäsenetuhinta 750,00 € +alv 24 %
Normaalihinta 950,00 € +alv 24 %

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.

Molempina päivinä:

8.45 ilmoittautuminen ja yhteyden avaus
9.00 koulutus alkaa
10.15 tauko
12.00-12.45 lounastauko
14.15 tauko
16.00 koulutus loppuu

Mikko Mäntyneva FT, KTL MCS-Mangement Consulting Services Oy

FT, KTL Mikko Mäntyneva on liiketoiminnan kehittämisen yliopettaja, kouluttaja, puhuja ja tietokirjailija. Hänellä on kolmen vuosikymmenen kokemus niin liike- kuin muunkin toiminnan kehittämisestä eri toimialoja edustavissa organisaatioissa. Hänen keskeisiä osaamisalueitaan ovat asiakaslähtöinen liiketoiminta, B2B-myynti, tuottavuuden parantaminen (Lean) ja projektitoiminnan kehittäminen. Mäntyneva on kouluttanut viime vuosien aikana yli tuhat (Key) Account Manageria ja myyntipäällikköä.

Mäntyneva on koulutukseltaan kauppatieteiden lisensiaatti (markkinointi) ja filosofian tohtori. Tohtoriksi Mäntyneva väitteli asiakkuusosaamisen kehittämisestä suomalaisissa yrityksissä.