STRIIMI: PK-yrityksen yrityssaneeraus ja konkurssi

Ilmoittaudu viimeistään 26.5.2020
Kouluttaja: Olli Kärkkäinen
Kenelle Johtajille ja esimiehille

Suosittu kampanjamme jatkuu koko kevään ajan! Haluamme auttaa yrityksiä tässä poikkeuksellisessa tilanteessa ja tarjoamme kaikki kauppakamarin kevään striimikoulutukset nyt 50 % alennuksella. Koulutusedun saat kassalla koodilla K20ETA 1.6. saakka. Etu koskee vain uusia ilmoittautumisia.

Koronaepidemian vaikutukset heijastuvat lähes jokaiseen yritykseen. Poikkeusolosuhteet voivat ajaa pk-yrityksen tilanteeseen, jossa se ei enää kykene selviytymään taloudellisista velvoitteistaan. Tällöin voi olla edessä yrityksen hakeutuminen saneerausmenettelyyn tai konkurssiin.

Miten yrityssaneeraus- tai konkurssimenettely käytännössä etenee? Mihin tilanteisiin saneeraus vielä sopii ja milloin konkurssiin hakeutuminen on oikea vaihtoehto?

Tässä webinaarissa käydään käytännönläheisesti läpi molempien menettelyjen pääpiirteet. Koulutuksen jälkeen osallistujilla on selkeä kuva siitä, mihin tilanteisiin kumpikin menettely sopii.

Striimin ohjeet
Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat 1-2 päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi.

Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360.

Klo 8.50 Yhteyden avaus

Klo 9:00 Yrityssaneeraus

• Mikä on yrityssaneeraus
  • Mitkä velat kuuluvat saneerausmenettelyyn
  • Saneerausmenettelyyn hakeminen ja siihen pääsyn edellytykset
  • Saneerausmenettelyn aloittaminen
  • Menettelyn aloittamisen oikeusvaikutukset
  • Saneerausohjelma ja selvittäjän rooli
  • Saneerausohjelman vahvistaminen ja toteuttaminen

Konkurssi

• Konkurssiin hakeutuminen
  • Konkurssin alkamisen edellytykset
  • Konkurssimenettelyn vaiheet
  • Konkurssivelat
  • Konkurssihallinto ja saatavien valvonta
  • Konkurssin raukeaminen

Klo 10:30 Koulutus päättyy

Jäsenetuhinta 250 €
Hinta 350 €

Tarjous näistä hinnoista -50% 1.6. asti. Lisää kassalla koodi: k2eta
Hintoihin lisätään alv 24%. Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali ja tallenne (katsottavissa 1 vko).

Olli Kärkkäinen Asianajotoimisto Sivenius, Suvanto & Co Oy:stä