STRIIMI: Esimiestyön peruspilarit

Ilmoittaudu tästä

Aika: 9.9.2020 klo 8:45 - 15:45
Paikka: omalta koneelta
Ilmoittaudu viimeistään 4.9.2020
Kouluttaja: Pekka Järvinen
Kenelle Esimiehille

Muistuta ilmoittautumisen päättymisestä Tästä saat kalenterisi muistuttamaan ilmoittautumisesta pari päivää ennen määräaikaa. Huomaa, että ilmoittautumismuistutuksen lisääminen omaan kalenteriin ei toimi ilmoittautumisena meille.

Tässä inspiroivassa koulutuksessa saat uusia näkökulmia esimiestyön tueksi ja perehdyt esimiehen rooliin työyhteisössä. Hyvien esimerkkien avulla kuulet, miten esimies tukee työyhteisöä eri tilanteissa kohti yhteisiä tavoitteita. Saat vinkkejä rakentavan palautteen antamiseen ja työyhteisön ongelmatilanteiden ratkomiseen.

Esimieheltä odotetaan yhä kiivaampaan tahtiin muuttuvassa työelämässä kykyä ketterään muutosten ja suoritusten johtamiseen, suunnan näyttämiseen ja ihmisten motivointiin.

Kuinka onnistua esimiehen vaativassa tehtävässä? Mitkä ovat työyhteisön kantavat rakenteet ja millainen on esimiehen rooli työyhteisössä? Miten ratkaistaan tyypillisiä ongelmatilanteita työyhteisössä ja annetaan rakentavaa palautetta? Koulutuksessa saat vastauksia mm. näihin kysymyksiin.

Asiantuntijana organisaatiopsykologi Pekka Järvinen, joka on erittäin suosittu kouluttaja ja on kirjoittanut aiheesta myös lukuisia kirjoja.

”Mahtava kouluttaja ja asioiden esittäjä. Mielenkiinto säilyi koko koulutuksen ajan.”

Koulutus on osa Esimiespäivät – valmennusta, mutta voit halutessasi osallistua vain yksittäiseen koulutuspäivään.

 

Sisältö

Esimiestyön peruspilarit

 • miksi töissä ollaan?
 • kun henkilökemiat eivät toimi
 • mistä syntyy hyvä työilmapiiri ja työmotivaatio?
 • mikä auttaa jaksamaan ja viihtymään työssä?

Johtamisen korostuva merkitys

 • kadonnutta johtajuutta etsimässä
 • työyhteisön kantavat rakenteet
 • muutosten johtamisen kulmakivet

Työyhteisön tyypilliset ongelmatilanteet

 • yksilöongelmat
 • yhteisölliset ongelmat
 • ongelmien käsittely ja rakentava palaute

Työyhteisön käyttäytymisen lainalaisuudet

 • ongelmakierteestä onnistumiskierteeseen
 • esimiehen rooli ja tuki työyhteisön dynamiikassa

Psykologian lisensiaatti, TM, organisaatiopsykologi Pekka Järvinen, Organisaatiokonsultointi Praxis Oy

STRIIMIN OHJE

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat neljä (4) päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Striimiin osallistuminen on samanhintainen kuin osallistuminen paikan päällä. Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360.

Hinta

Jäsenetuhinta 490€ + alv 24%, Normaalihinta 690€ + alv 24%
Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.
Kauppakamarien jäsenorganisaatioiden henkilöstö osallistuu koulutuksiin aina edullisimmalla jäsenetuhinnalla. Hyödynnä myös pysyvä määräalennuksemme, ilmoita 5 – maksa 4!

Ohjelma

8.45 ilmoittautuminen ja yhteyden avaus
9.00 koulutus alkaa
10.30 tauko
12-12.30 lounastauko
13.45 tauko
15.30 Tilaisuus päättyy

Oikeudet muutoksiin:
Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen järjestämisen ehtona on koulutuskohtaisen vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen.

Pekka Järvinen Organisaatiopsykologi, PsL, TM Organisaatiokonsultointi Praxis Oy

Pekka Järvinen Organisaatiopsykologi, PsL, TM Organisaatiokonsultointi Praxis Oy

Peruutusehto

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään viikko (1) viikkoa ennen tilaisuutta. 7-5 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 2 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Koulutuksen toteuttamisen ehtona on riittävä osallistujamäärä.