STRIIMI: Esimiestyön peruspilarit

Ilmoittaudu viimeistään 4.9.2020
Kouluttaja: Pekka Järvinen
Kenelle Esimiehille

Tässä inspiroivassa koulutuksessa saat uusia näkökulmia esimiestyön tueksi ja perehdyt esimiehen rooliin työyhteisössä. Hyvien esimerkkien avulla kuulet, miten esimies tukee työyhteisöä eri tilanteissa kohti yhteisiä tavoitteita. Saat vinkkejä rakentavan palautteen antamiseen ja työyhteisön ongelmatilanteiden ratkomiseen.

Esimieheltä odotetaan yhä kiivaampaan tahtiin muuttuvassa työelämässä kykyä ketterään muutosten ja suoritusten johtamiseen, suunnan näyttämiseen ja ihmisten motivointiin.

Kuinka onnistua esimiehen vaativassa tehtävässä? Mitkä ovat työyhteisön kantavat rakenteet ja millainen on esimiehen rooli työyhteisössä? Miten ratkaistaan tyypillisiä ongelmatilanteita työyhteisössä ja annetaan rakentavaa palautetta? Koulutuksessa saat vastauksia mm. näihin kysymyksiin.

Asiantuntijana organisaatiopsykologi Pekka Järvinen, joka on erittäin suosittu kouluttaja ja on kirjoittanut aiheesta myös lukuisia kirjoja.

”Mahtava kouluttaja ja asioiden esittäjä. Mielenkiinto säilyi koko koulutuksen ajan.”

Koulutus on osa Esimiespäivät – valmennusta, mutta voit halutessasi osallistua vain yksittäiseen koulutuspäivään.

Esimiestyön peruspilarit

• miksi töissä ollaan?
  • kun henkilökemiat eivät toimi
  • mistä syntyy hyvä työilmapiiri ja työmotivaatio?
  • mikä auttaa jaksamaan ja viihtymään työssä?

Johtamisen korostuva merkitys

• kadonnutta johtajuutta etsimässä
  • työyhteisön kantavat rakenteet
  • muutosten johtamisen kulmakivet

Työyhteisön tyypilliset ongelmatilanteet

• yksilöongelmat
  • yhteisölliset ongelmat
  • ongelmien käsittely ja rakentava palaute

Työyhteisön käyttäytymisen lainalaisuudet

• ongelmakierteestä onnistumiskierteeseen
  • esimiehen rooli ja tuki työyhteisön dynamiikassa

Psykologian lisensiaatti, TM, organisaatiopsykologi Pekka Järvinen, Organisaatiokonsultointi Praxis Oy

STRIIMIN OHJE

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat neljä (4) päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Striimiin osallistuminen on samanhintainen kuin osallistuminen paikan päällä. Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360.

Jäsenetuhinta 490€ + alv 24%, Normaalihinta 690€ + alv 24%
Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.

8.45 ilmoittautuminen ja yhteyden avaus
9.00 koulutus alkaa
10.30 tauko
12-12.30 lounastauko