STRIIMI: Ostoreskontra – tulkintatilanteet ja ratkaisut

Ilmoittaudu

Aika: 28.4.2020 klo 8:45 - 12:00
Paikka: Omalta koneelta
Ilmoittaudu viimeistään 27.4.2020
Kouluttaja: Teija Kerbs Helsingin seudun kauppakamarilta
Kenelle Ostoreskontranhoitajille ja kirjanpitäjille, jotka osallistuvat ostoreskontran hoitoon, näihin tehtäviin siirtyville sekä heidän esimiehilleen.

Muistuta ilmoittautumisen päättymisestä Tästä saat kalenterisi muistuttamaan ilmoittautumisesta pari päivää ennen määräaikaa. Huomaa, että ilmoittautumismuistutuksen lisääminen omaan kalenteriin ei toimi ilmoittautumisena meille.
Haluamme auttaa yrityksiä tässä poikkeuksellisessa tilanteessa ja tarjoamme kaikki Helsingin seudun kauppakamarin kevään striimikoulutukset nyt 50 % alennuksella. Koulutusedun saat kassalla koodilla K20ETA 30.4.saakka. Etu koskee vain uusia ilmoittautumisia.

 

Aamupäivän aikana tarkastellaan käytännönläheisesti ostoreskontran kirjauksissa esiin tulevia erityiskysymyksiä.

Striimin ohjeet
Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat 1-2 päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.
Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi

Sisältö

08.45 Yhteyden avaus

09.00 Ostolasku kirjanpidon tositteena
-Tositteelle asetetut vaatimukset
-Sähköiset ostolaskut

Kirjausajankohta
-Jaksotukset

Kirjaukset
-Arvonlisäveron vähennyskelpoisuus
-Tuloslaskelman kulutilit
-Taseeseen kirjattavat menot
-Valuuttamääräiset laskut
-Suoritukset

Siirto kirjanpitoon
-Ostoreskontran tulosteet
-Täsmäytykset

Tositteiden säilyttäminen
-Säilytysajat
-Sähköinen arkistointi

12.00  Tilaisuus päättyy

Hinta

Jäsenetuhinta 395 € - hinta 495 €

Hintoihin lisätään alv 24%. Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali ja tallenne (katsottavissa 1 vko).

Striimiin osallistuminen on samanhintainen kuin osallistuminen paikan päällä. Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360.

Kirjanpidon asiantuntija, Teija Kerbs Helsingin seudun kauppakamari

Kirjanpidon asiantuntija, Teija Kerbs Helsingin seudun kauppakamari

Teija Kerbs toimii kirjanpidon asiantuntijana Helsingin seudun kauppakamarissa. Jäsenyrityksille annettavan neuvonnan lisäksi Kerbsin tehtäviin kuuluu asiakkaiden koulutus taloushallinnon eri osa-alueilla. Kerbs on työskennellyt pitkään erityyppisten yritysten taloushallinnon parissa ja hänellä on monipuolinen kokemus taloushallinnon eri osa-alueista.

Peruutusehto

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään viikko (1) viikkoa ennen tilaisuutta. 7-5 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 2 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Koulutuksen toteuttamisen ehtona on riittävä osallistujamäärä.