STRIIMI: Ostoreskontra – tulkintatilanteet ja ratkaisut

Paikka: Omalta koneelta
Ilmoittaudu viimeistään 27.4.2020
Kouluttaja: Teija Kerbs Helsingin seudun kauppakamarilta
Kenelle Ostoreskontranhoitajille ja kirjanpitäjille, jotka osallistuvat ostoreskontran hoitoon, näihin tehtäviin siirtyville sekä heidän esimiehilleen.

Haluamme auttaa yrityksiä tässä poikkeuksellisessa tilanteessa ja tarjoamme kaikki Helsingin seudun kauppakamarin kevään striimikoulutukset nyt 50 % alennuksella. Koulutusedun saat kassalla koodilla K20ETA 30.4.saakka. Etu koskee vain uusia ilmoittautumisia.

Aamupäivän aikana tarkastellaan käytännönläheisesti ostoreskontran kirjauksissa esiin tulevia erityiskysymyksiä.

Striimin ohjeet
Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat 1-2 päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.
Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi

08.45 Yhteyden avaus

09.00 Ostolasku kirjanpidon tositteena
-Tositteelle asetetut vaatimukset
-Sähköiset ostolaskut

Kirjausajankohta
-Jaksotukset

Kirjaukset
-Arvonlisäveron vähennyskelpoisuus
-Tuloslaskelman kulutilit
-Taseeseen kirjattavat menot
-Valuuttamääräiset laskut
-Suoritukset

Siirto kirjanpitoon
-Ostoreskontran tulosteet
-Täsmäytykset

Tositteiden säilyttäminen
-Säilytysajat
-Sähköinen arkistointi

12.00  Tilaisuus päättyy

Jäsenetuhinta 395 € - hinta 495 €

Hintoihin lisätään alv 24%. Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali ja tallenne (katsottavissa 1 vko).

Striimiin osallistuminen on samanhintainen kuin osallistuminen paikan päällä. Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360.

Kirjanpidon asiantuntija, Teija Kerbs Helsingin seudun kauppakamari

Teija Kerbs toimii kirjanpidon asiantuntijana Helsingin seudun kauppakamarissa. Jäsenyrityksille annettavan neuvonnan lisäksi Kerbsin tehtäviin kuuluu asiakkaiden koulutus taloushallinnon eri osa-alueilla. Kerbs on työskennellyt pitkään erityyppisten yritysten taloushallinnon parissa ja hänellä on monipuolinen kokemus taloushallinnon eri osa-alueista.