Ostoreskontra – tulkintatilanteet ja ratkaisut | striimi

Aika: 5.5.2021 klo 8:45 - 12:00
Ilmoittaudu viimeistään 3.5.2021
Kouluttaja: Teija Kerbs, Kirjanpidon asiantuntija Helsingin seudun kauppakamari
Kenelle Ostoreskontranhoitajille ja kirjanpitäjille, jotka osallistuvat ostoreskontran hoitoon.

Ostoreskontra – tulkintatilanteet ja ratkaisut -koulutuksessa tarkastellaan käytännönläheisesti ostoreskontran kirjauksissa esiin tulevia erityiskysymyksiä.

Helsingin seudun kauppakamarin tietoisku on suunnattu ostoreskontranhoitajille ja kirjanpitäjille, jotka osallistuvat ostoreskontran hoitoon, näihin tehtäviin siirtyville sekä heidän esimiehilleen. Aamupäivän aikana tarkastellaan käytännönläheisesti ostoreskontran kirjauksissa esiin tulevia erityiskysymyksiä.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittauduthan 3.5. mennessä tästä tai amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537.

Ostolasku kirjanpidon tositteena

• Tositteelle asetetut vaatimukset
  • Sähköiset ostolaskut

Kirjausajankohta

• Jaksotukset

Kirjaukset

• Arvonlisäveron vähennyskelpoisuus
  • Tuloslaskelman kulutilit
  • Taseeseen kirjattavat menot
  • Valuuttamääräiset laskut
  • Suoritukset

Siirto kirjanpitoon

• Ostoreskontran tulosteet
  • Täsmäytykset

Tositteiden säilyttäminen

• Säilytysajat
  • Sähköinen arkistointi

STRIIMIN OHJE

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat neljä (4) päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Striimiin osallistuminen on samanhintainen kuin osallistuminen paikan päällä. Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360

Jäsenetuhinta 395,00 € +alv 24 %
Normaalihinta 495,00 € +alv 24 %

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.

8.45 ilmoittautuminen ja yhteyden avaus
9.00 koulutus alkaa
10.15 tauko
12.00 koulutus päättyy

Teija Kerbs, Kirjanpidon asiantuntija Helsingin seudun kauppakamari

Teija Kerbs toimii kirjanpidon asiantuntijana Helsingin seudun kauppakamarissa. Jäsenyrityksille annettavan neuvonnan lisäksi Kerbsin tehtäviin kuuluu asiakkaiden koulutus taloushallinnon eri osa-alueilla. Kerbs on työskennellyt pitkään erityyppisten yritysten taloushallinnon parissa ja hänellä on monipuolinen kokemus taloushallinnon eri osa-alueista.