STRIIMI: Liikkeenjohdon päätökset ja niihin liittyvät investointilaskelmat ja työkalut

Aika: 9.10.2020 klo 9:15 - 12:30
Ilmoittaudu viimeistään 7.10.2020
Kouluttaja: Toivo Koski KTT, DI TulosAkatemia Oy
Kenelle Taloushallinnon vaativissa tehtävissä työskenteleville

Helsingin seudun kauppakamarin valmennuksessa saat valmiuksia arvioida syvällisesti yrityksen tuloksen muodostumista ja taloudellista tilaa. Päivän tavoitteena on, että sinulla on selkeä käsitys yrityksen johdon talousanalyysin perustyökaluista.

Koulutuksen ohjelmassa:

• taloudellinen päätöksenteko epävarmuuden vallitessa
  • eri päätöksenteon laskentamenetelmät (mm. nykyarvo, sisäinen korko, takaisinmaksuaika)
  • miksi nykyarvomenetelmä johtaa parempiin päätöksiin kuin muut laskentamenetelmät
  • liikkeenjohdon päätöksenteon sudenkuopat
  • reaaliset optiot osana päätöksentekoa.

Liikkeenjohdon päätökset ja niihin liittyvät investointilaskelmat ja työkalut -koulutuksen hyödyt:

• osaat tulkita ja viestiä taloudellisista seikoista sidosryhmille
  • osaat poimia olennaiset tiedot päätöksenteon tueksi
  • laajennat näkökulmaasi perinteisen laskentatiedon ulkopuolelle
  • kehityt johdon strategiseksi kumppaniksi.

Koulutuksesta sanottua:

• Asiantunteva ja hyvin selkeä esitys! Kiitos!
  • Kiitos hyvin konkreettisista esimerkeistä ja elävästä asian esittämisestä.

Kenelle:

Koulutus on suunniteltu taloushallinnon vaativissa tehtävissä työskenteleville ammattilaisille, jotka haluavat laajentaa ja syventää omaa osaamistaan erityisesti johdon laskentatoimen kehittämisessä.

Tervetuloa koulutukseen!

09.15 Ilmoittautuminen ja yhteyden avaus

9.30 Liikkeenjohdon päätökset ja niihin liittyvät investointilaskelmat ja työkalut

• Taloudellinen päätöksenteko epävarmuuden vallitessa
  • Eri päätöksenteon laskentamenetelmät (mm. nykyarvo, sisäinen korko, takaisinmaksuaika)
  • Miksi nykyarvomenetelmä johtaa parempiin päätöksiin kuin muut laskentamenetelmät
  • Liikkeenjohdon päätöksenteon sudenkuopat
  • Reaaliset optiot osana päätöksentekoa

12.30 Tilaisuus päättyy

STRIIMIN OHJE:

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat neljä (4) päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä.

Käytännössä varmistat vain, että tietokoneesi internetyhteys toimii, koneen ääniresurssit ovat käytössä ja äänenvoimakkuus sopivalla tasolla. Suosittelemme kuulokkeiden ja mikrofonin käyttöä.

Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun puhelimitse 09 2286 0360 tai sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi.

Jäsenetuhinta 395€ + alv 24 %
Normaalihinta 495€ + alv 24%

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.
Kauppakamarien jäsenorganisaatioiden henkilöstö osallistuu koulutuksiin aina edullisimmalla jäsenetuhinnalla.
Hyödynnä pysyvä määräalennuksemme, ilmoita 5 – maksa 4!

09.15 Ilmoittautuminen ja yhteyden avaus
9.30 Koulutus alkaa
10.45 Tauko
12.30 Tilaisuus päättyy ja lounastarjoilu

Toivo Koski KTT, DI TulosAkatemia Oy

Toivo Koski on yritystalouden rautainen ammattilainen, hyvin käytännönläheinen ja erittäin innostava kouluttaja. Kauppakamarien koulutusvastaavat valitisivat Toivo (Topi) Kosken Kauppakamarin Vuoden 2015 Kouluttajaksi. Koski kouluttaa yritysjohtoa ja asiantuntijoita mm. strategisesta talousjohtamisesta ja taloudellisten riskien hallinnasta. Toivo Kosken koulutuksissa yhdistyy oivallisesti huikea käytännön kokemus ja vahva teoriaosaaminen.