Kulujen edelleenveloitus arvonlisäverotuksessa | striimi

Aika: 26.3.2021 klo 8:45 - 11:30
Ilmoittaudu viimeistään 24.3.2021
Kouluttaja: tax manager Joonas Paavolainen, KPMG Oy

Vältä kulujen edelleenveloituksista aiheutuvia epävarmuuksia!

Kulujen edelleenveloitusten arvonlisäverokäsittelyyn liittyy monenlaisia kysymyksiä, mm. onko alkuperäisistä kuluista vähennysoikeus, tuleeko edelleenveloituksista suorittaa arvonlisävero, mikä on sovellettava verokanta, miten edelleenveloittajan laskuttama palkkio käsitellään arvonlisäverotuksessa. Oman mausteensa edelleenveloitusten arvonlisäverokäsittelyyn tuo kansainväliset tilanteet, joissa kuluja laskutetaan esimerkiksi ulkomaisilta konserniyhtiöiltä.

Asiantuntijana toimii Tax Manager Joonas Paavolainen KPMG Oy:stä.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittauduthan 24.3. mennessä tästä tai amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537.

Kulujen edelleenveloitus arvonlisäverotuksessa

• Milloin on kyse kulujen edelleenveloituksista?
  • Alkuperäisten kulujen vähennysoikeus
  • Edelleenveloitusten arvonlisäverokäsittely
  • Kansainväliset tilanteet
  • Laskumerkintävaatimukset ja alv-raportointi
  • Käsittely kirjanpidossa

STRIIMIN OHJE

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat koulutusta edeltävänä päivänä sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Striimiin osallistuminen on samanhintainen kuin osallistuminen paikan päällä.

Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360

Jäsenetuhinta 350,00 € +alv 24 %
Normaalihinta 450,00 € +alv 24 %

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.

8.45 ilmoittautuminen ja yhteyden avaus
9.00 koulutus alkaa