STRIIMI: Kuinka kirjanpito voi tukea yrityksen sisäistä laskentaa

Aika: 13.11.2020 klo 9:15 - 12:30
Ilmoittaudu viimeistään 11.11.2020
Kouluttaja: Toivo Koski KTT, DI TulosAkatemia Oy
Kenelle Kirjanpitoa työssään käyttäville

Kustannustehokkuuden paineet edellyttävät yrityksiltä jatkuvaa kateseurantaa.

Tavoitteena on auttaa kirjanpitäjiä tuomaan yrityksille perinteisen kirjanpidon lisäksi ns. controller-tyyppisiä palveluja mm. kuukausittaiseen katelaskentaan ja kustannustehokkuuden seuraamiseen.

Koulutuksen jälkeen:

• hallitset entistä paremmin taloushallinnon ammattilaisen tarvitsemat työkalut
  • osaat hahmottaa yrityksen talouteen ja kannattavuuteen vaikuttavat perustekijät ja niiden väliset riippuvuudet.

Ilmoittauduthan 11.11. mennessä tästä tai amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537.

Ohjelman tavoitteena on antaa osallistujille valmiuksia

• taloushallinnon kehittämistyöhön
  • entistä laajemman ja vastuullisemman tehtäväkentän hoitamiseen

Kuinka kirjanpito voi tukea yrityksen sisäistä laskentaa?

• Kirjanpidon lähtötietojen tarkistus katelaskentaa varten
  • Miten kirjanpidosta voidaan johtaa katelaskenta
  • Katelaskenta ja sen sovellukset mm. myynti ja hinnoittelupäätöksissä
  • Käyttöpääoman hallinta ja sen vaikutus tuloksentekokykyyn
  • Liikeriskin ja rahoitusriskin hallinta

STRIIMIN OHJE

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat neljä (4) päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Striimiin osallistuminen on samanhintainen kuin osallistuminen paikan päällä. Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360

Jäsenetuhinta 395,00 € +alv 24 %
Normaalihinta 495,00 € +alv 24 %

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.

9.15 ilmoittautuminen ja yhteyden avaus
9.30 koulutus alkaa
10.45 tauko
12.30 koulutus päättyy

Toivo Koski KTT, DI TulosAkatemia Oy

Toivo Koski on yritystalouden rautainen ammattilainen, hyvin käytännönläheinen ja erittäin innostava kouluttaja. Kauppakamarien koulutusvastaavat valitisivat Toivo (Topi) Kosken Kauppakamarin Vuoden 2015 Kouluttajaksi. Koski kouluttaa yritysjohtoa ja asiantuntijoita mm. strategisesta talousjohtamisesta ja taloudellisten riskien hallinnasta. Toivo Kosken koulutuksissa yhdistyy oivallisesti huikea käytännön kokemus ja vahva teoriaosaaminen.