STRIIMI: Konsernitilinpäätöksen ajokortti® (peruskurssi) 18.-19.11.2020

Ilmoittaudu viimeistään 16.11.2020
Kouluttaja: Petteri Lagus Audit Manager, KHT Hill Audit Oy
Kenelle Konsernitilinpäätöksiä laativille

Arvostettu Konsernitilinpäätöksen ajokortti® antaa erinomaiset perustaidot konsernitilinpäätöksen laadintaan ja tulkintaan. Koulutuksen aikana käydään läpi runsaasti esimerkkejä ja harjoituksia ratkaisuineen. Konsernitilinpäätöksen oppii vain tekemällä ja jatkuvasti harjoittelemalla!

Ohjelmassa:

• Konsernitilinpäätöksen tarkoitus ja sisältö
  • Konsernitilinpäätöksen laadintavelvollisuus
  • Mistä konsernitilinpäätöksen laadinnassa on kysymys?
  • Konsernin sisäisten erien eliminointi
  • Keskinäisten omistusten eliminointi
  • Konsernin sisäisten katteiden eliminointi
  • Vähemmistöosuus konsernissa
  • Laskennalliset verot konsernitilinpäätöksessä
  • Ulkomaisten tytäryritysten käsittely
  • Osakkuusyritysten yhdistely

Tervetuloa!

Tilaisuuden asiantuntijana toimii Audit Manager, KHT Petteri Lagus Hill Audit Oy:stä.

Ilmoittauduthan 16.11. mennessä tästä tai amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537.

STRIIMIN OHJE

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat neljä (4) päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Striimiin osallistuminen on samanhintainen kuin osallistuminen paikan päällä. Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360

1. päivä

Konsernitilinpäätöksen tarkoitus ja sisältö

• konsernitilinpäätöksen tarkoitus
  • lainsäädäntö, määräykset ja ohjeet
  • konsernin muodostuminen: tytär-, osakkuus- ja emoyhtiöt

Konsernitilinpäätöksen laadintavelvollisuus

• mitkä lait määräävät laadintavelvollisuuden
  • voiko laatimisvelvollisuudesta välttyä

Mistä konsernitilinpäätöksen laadinnassa on kysymys?

• konsernitilinpäätöksen laadinnan periaatteet
  • laadintatekniikka
  • dokumentointi

Konsernin sisäisten erien eliminointi

• sisäiset myynnit
  • sisäiset kuluveloitukset
  • sisäiset saamiset ja velat
  • sisäiset osingot

• pääomaosuusmenetelmä

Jäsenetuhinta 750,00 € +alv 24 %
Normaalihinta 950,00 € +alv 24 %

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.

1. päivä

8.45 ilmoittautuminen ja yhteyden avaus